Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei jucatori de la Farul, in amicalul „tricolorilor"

ro

16 Dec, 2009 01:43 1367 Marime text
fotbal.jpgAmicalul dintre naţionalele lui Răzvan Lucescu şi Emil Săndoi, programat iniţial joi, a fost devansat cu o zi

Fundaşii Farului, Paul Papp, Alexandru Măţel şi mijlocaşul Cosmin Matei vor evolua astăzi, pe stadionul din Complexul Naţional Mogoşoaia, în selecţionata Under 21, care va disputa un joc de pregătire cu naţionala Under 23.

Deşi restul colegilor de la club au intrat în vacanţă, cei trei componenţi ai formaţiei pregătite de Gheorghe Butoiu vor îmbrăca astăzi tricoul naţionalei de tineret pregătite de Emil Săndoi într-un meci amical împotriva selecţionatei lui Răzvan Lucescu, formată exclusiv din jucători care evoluează în campionatul intern. Fundaşul împrumutat de Farul în această vară de la FC Vaslui este la a doua convocare în lotul de tineret al „tricolorilor" după ce a mai fost chemat de tehnicianul Emil Săndoi pentru partida cu Letonia din cadrul preliminariilor Campionatului European de tineret din 2011. La acest meci, Papp a înscris şi primul gol sub tricoul naţionalei. „Sunt foarte bucuros şi sper să am o evoluţie cât mai bună, mai ales că eu am fost chemat din liga secundă. Când munceşti şi faci treaba cum trebuie, apar şi rezultatele. Faptul că am ajuns aici poate fi o şansă, pentru că aşputea prindeun transfer în prima divizie", a spus fundaşul Farului. De asemenea, pe lângă Papp şi căpitanul „marinarilor", Alexandru Măţel, selecţionerul echipei naţionale de tineret (Under-21), Emil Săndoi, l-a chemat în ultimul moment, pentru amicalul cu România Under 23, şi pe internaţionalul de juniori, Cosmin Matei. Cu această ocazie, jucătorul Farului bifează prima selecţie la echipa lui Săndoi. Cosmin mai fusese chemat o dată, pentru meciul amical cu selecţionata Poloniei, de pe 19 noiembrie, însă atunci nu a putut onora convocarea, acesta accidentându-se în meciul de campionat cu CSM Râmnicu Sărat. Acţiunea selecţionerului Răzvan Lucescu are ca scop constituirea lotului B al României, care va participa în 2010 la International Challenge Trophy, urmărirea a trei-patru jucători ai echipei de tineret şi aducerea în prim plan a unor jucători din Liga a II-a, care s-au remarcat în turul campionatului.

Planuri năruite de vreme

Ninsoarea abundentă şi vântul puternic au dat peste cap planurile selecţionerilor Răzvan Lucescu şi Emil Săndoi. Aceştia au stabilit de comun acord ca meciul dintre naţionalele Under 23 şi Under 21 programat iniţial joi, 17 decembrie, să se dispute cu o zi mai devreme. Datorită riscului ridicat de accidentări, la pregătirea programată în cursul dimineţii de ieri, au participat doar şapte jucători de la Under 23, terenul de la complexul Mogoşoaia fiind acoperit complet cu zăpadă. Totodată, cei doi selecţioneri au decis să renunţe la antrenamentul de ieri după-amiază.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii