Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei fotbaliști de la FC Viitorul și Gică Hagi antrenor pentru echipa etapei în Liga 1

ro

16 Jul, 2020 00:00 3380 Marime text
  • În etapa a noua a turneului play-out al Ligii 1, FC Viitorul a învins Academica Clinceni cu 5-0.
  • Toți marcatorii echipei constănțene din acest meci au prins echipa etapei.



Victoria la scor, 5-0, reușită pe teren propriu de FC Viitorul în meciul cu Academica Clinceni, din etapa a noua a turneului play-out din Liga 1, a inclus în echipa etapei trei jucători de la formația dobrogeană, fundașul dreapta Damien Dussaut și atacanții Rivaldinho și Gabriel Iancu. În plus, antrenorul celui mai bun „11“ al săptămânii în Liga 1 este Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.
Rivaldinho, Iancu (cu câte o dublă) și Dussaut sunt cei care au marcat golurile Viitorului contra Academicii. „A avut o evoluţie solidă atât în defensivă, cât şi în ofensivă, urcările sale în atac punând multă presiune pe adversari. A înscris pentru întâia oară în CASA Liga 1“, se spune despre Dussaut (25 de ani, 11 jocuri până acum în campionat), pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal, unde a fost postată echipa săptămânii. „A fost desemnat cel mai bun jucător de pe teren. A înscris de două ori, ajungând la nouă reuşite în sezonul actual şi 16 în 64 de meciuri disputate în principala competiţie internă“, este carecterizarea care i s-a făcut lui Rivaldinho (25 de ani, 23 de jocuri, 9 goluri). „A înscris două goluri şi s-a distanţat în clasamentul golgheterilor. De asemenea, şi-a trecut în cont şi o nouă pasă decisivă, a opta în ediţia curentă“, s-a scris despre Iancu (26 de ani, 26 de jocuri, 16 goluri). „Condusă excelent de pe bancă, Viitorul a stabilit scorul etapei. Gruparea dobrogeană a ajuns la 19 reuşite în play-out şi la 63 de goluri în tot sezonul“, se menționează despre Gică Hagi (55 de ani).
Cei mai buni
Cea mai bună echipă a etapei a fost: Straton (Dinamo) - Dussaut (FC Viitorul), Graovac (Astra), Bouhenna (Sepsi Sf. Gheorghe), Fl. Ștefan (Sepsi Sf. Gheorghe) - Caiado (FC Hermannstadt), Nistor (U Craiova), Cicâldău (U Craiova) - Deac (CFR Cluj), Rivaldinho (FC Viitorul), Iancu (FC Viitorul).


Citește și:

„Cred că a fost cel mai bun de pe teren“ Fotbalist de la FC Viitorul, evidențiat în mod deosebit de Gică Hagi (galerie foto + video)

Editorial FC Viitorul are în ADN atacul și golul. Echipa lui Hagi continuă să fie o atracție a Ligii 1 și din play-out






 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii