Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:03 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei ani de la moartea antrenorului emerit Aurel Simionescu. La finele lunii, va avea loc o nouă ediţie a memorialului care-i poartă numele

ro

12 Jan, 2018 00:00 2111 Marime text
S-au scurs trei ani de la moartea, la vârsta de 69 de ani, a antrenorului emerit de box din Constanţa Aurel Simionescu. La finele acestei luni, pe 27 ianuarie, la iniţiativa lui Mihai Constantin (antrenor la CS Farul) şi a clubului constănţean, se va desfăşura ediţia a treia a Memorialului Aurel Simionescu. Evenimentul va fi găzduit de sala de la Complexul Sportiv Tomis din Constanţa şi vor participa pugilişti de la cluburi din judeţul Constanţa şi din judeţe învecinate.
 
Fost boxer de valoare, Simionescu s-a remarcat ca un tehnician deosebit, formând generaţii întregi de mari pugilişti. L-a descoperit şi l-a şlefuit inclusiv pe Ionuţ Gheorghe, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004. Aurel Simionescu a activat oficial în box (ca sportiv şi antrenor) 48 de ani, iar în 2009 s-a retras din activitate. Titlul de antrenor emerit i-a fost acordat în anul 2004.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:

Mihai Constantin - „A reprezentat boxul cu cinste” Antrenorul emerit Aurel Simionescu va fi înmormântat astăzi

Ti-a placut articolul?

Comentarii