Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în familia lui Helmuth Duckadam. „Eroul de la Sevilla”, în doliu

ro

17 May, 2021 13:11 3961 Marime text
  • Fostul mare portar a devenit celebru prin penalty-urile apărate la Sevilla, în meciul Steaua - FC Barcelona, din finala Cupei Campionilor Europeni.  
Fostul mare fotbalist român Helmuth Duckadam (62 de ani) este în doliu, după ce s-a stins din viaţă o rudă apropiată, unchiul său, în vârstă de 83 de ani.

Bătrânul a fost găsit decedat în locuinţa lui din comuna Şagu, judeţul Arad, iar, după cum precizează pompierii voluntari din Şagu, care au ajuns primii la faţa locului, bărbatul şi-ar fi pus capăt zilelor prin spânzurare.

Fost mare portar, Helmuth Duckadam este supranumit „Eroul de la Sevilla”, după ce a apărat toate cele patru lovituri de departajare în finala Cupei Campionilor Europeni din anul 1986, iar Steaua a învins FC Barcelona la penalty-uri cu 2-0, cucerind trofeul.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii