Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:42 19 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tort special pentru Marius Tataoană ACS Marina Constanța, evoluții deosebite la Cupa României de Pangration Athlima (galerie foto)

ro

16 Sep, 2021 00:00 1187 Marime text
 

 
 
  • Întrecerea s-a desfășurat la Poiana Brașov, iar sportivii grupării de pe litoral au cucerit peste 100 de medalii.
 
ACS Marina Constanța a participat cu rezultate deosebite la Cupa Romaniei de Pangration Athlima (artă marțială străveche, autentic grecească, dar și un sport al minții). Întrecerea s-a desfășurat la Poiana Brașov, iar sportivii grupării de pe litoral au urcat pe podium de peste 100 de ori.
 
„Cupa României la Pangration a ajuns la Constanța, la Clubul ACS Marina, care a obținut 2 locuri 1 câștigate la probele de full și semicontact și locul 2 la proba demonstrativă. Sportivii ACS Marina Constanța au avut o nouă încercare. După o vară încărcată cu antrenamente grele, pe plajă și în sală, a venit momentul să experimenteze ceva nou. Au participat, au luptat și au adunat 107 de medalii. Pangration s-a pliat minunat pe abilitățile sportivilor noștri, în probe ca Palismata (similar cu Duo), Kato (similar cu Judo), Imiepafis (similar cu proba de fighting), Pix Lax (similar cu kick box), Pleris Agon (similar cu MMA). La Mulți Ani Marius Tataoană, care a ales să își petreacă ziua cu noi la concurs“, se arată, printre altele, într-un comunicat al clubului.
 
Marius Tataoană a fost sărbătorit de club și cu tort, care a avut un mesaj special: „La mulți ani, sexi senpai!“.
 
ACS Marina Constanța a obținut 57 de medalii de aur, 27 de argint și 24 de bronz. Cei care au urcat pe podium au fost: David Rizu - șapte de aur, David Dorneanu - două de aur, una de argint, una de bronz, Teodor Carabineru - două de aur, Laurențiu Avram - cinci de aur, două de argint, Marius Tataoană - patru de aur, Amir Regep - două de bronz, Ștefan Ghiță - două de argint, David Micu - una de argint, una de bronz, Eduard Oancea - una de aur, una de argint, David Mirea - două de argint, una de bronz, Sebastian Micu - una de bronz, Ștefan Avram - cinci de aur, una de argint, una de bronz, Raul Spulber - două de argint, Teodor Vasilescu - trei de aur, Albert Enache - trei de aur, una de argint, Olivia Mușat - două de argint, Stelian Giogi - trei de aur, una de argint, Robert Jecu - două de aur, una de argint, Răzvan Jecu - trei de aur, Miruna Iuga - cinci de aur, Arthur Mircică - două de argint, una de bronz, Daria Kraus - cinci de aur, Răzvan Cucu - una de aur, una de argint, Anamaria Condrea - două de aur, una de argint, una de bronz, Eduard Sasu - una de aur, Robert Sasu - una de aur, una de argint, Vlad Moisei - două de bronz, Ștefan Stancu - una de argint, una de bronz, Luca Andrei - trei de bronz, Andreas Tudorică - două de bronz, Ștefan Dinu - una de aur, două de bronz, Ionuț Mihalache - trei de bronz, Eric Bucur - trei de argint, David Porumbiță - una de argint, două de bronz.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.    

Sursa foto: Facebook (Clubul Sportiv Marina Constanța) 

 
Citește și:
 
Cupa României la Pangration Athlima
Daria Kraus, de la ACS Marina Constanța, a cucerit aurul la cinci probe (galerie foto)

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii