Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tomitanii Constanţa, meci cu Steaua în Cupa României Rugbystul Damien Buffard, operat în Franţa. Cât va lipsi de pe gazon

ro

01 Nov, 2018 00:00 2000 Marime text
Accidentat în meciul de campionat din deplasare cu Gloria Buzău, rugbystul Damien Buffard, de la Tomitanii Constanţa, a fost operat în Franţa, în urma fracturii de claviculă de gradul trei suferită. Buffard va lipsi trei - patru luni, astfel că va reveni pe gazon la anul, prin luna februarie.
Nou promovată în eşalonul de elită al rugby-ului românesc, SuperLiga, echipa Tomitanii va juca pe 16 noiembrie a.c. în sferturile Cupei României cu CSA Steaua Bucureşti, pe terenul acesteia, de la ora 12.00. În competiţie participă cele mai bune opt echipe ale ţării, cele din SuperLigă, Tomitanii întâlnind Steaua prin prisma locurilor ocupate în acest moment în ierarhie de cele două formaţii: 2 - Steaua, 7 - Tomitanii. Pentru configurarea partidelor din sferturi s-a luat în calcul clasamentul turului sezonului regulat.
 
Sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 15.00, pe stadionul „Flacăra“ din Năvodari se joacă meciul CS Năvodari - CSM Galaţi, contând pentru etapa a opta a Diviziei Naţional de Seniori la rugby, grupa Centru - Sud. CS Năvodari e liderul clasamentului, cu 15 puncte, după ce a câştigat cu punct bonus toate cele trei meciuri jucate până acum. CSM Galaţi ocupă poziţia a treia, cu cinci puncte.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii