Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri rugbyşti de la Cleopatra Mamaia şi LPS „Nicolae Rotaru“, în cantonament cu echipa naţională Under-18 a României

ro

11 Jan, 2020 00:00 2351 Marime text


Echipa naţională de rugby Under-18 a României intră în cantonament la Centrul Sportiv Naţional Snagov, pentru pregătire în vederea Campionatului Europeran, iar din lotul convocat fac parte şi mai mulţi sportivi de la Cleopatra Mamaia şi LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa.
Estre vorba de Mihai Popa (pilier), Vlăduţ Burduja (linia a II-a), Răzvan Stăetu (linia a II-a), Răzvan Secărea (mijlocaş la deschidere) şi Denis Toderaşcu (aripă) - de la Cleopatra Mamaia (antrenori la club, Victor Bezuşcu, Onal Agiacai şi Virgil Năstase); Marian Bodorin (trăgător) şi Marian Muntianu (fundaş) - de la LPS (antrenori la club, Nicolae Radu Mocanu şi Adrian Pllotschi). Stagiul de la Snagov se desfăşoară în perioada 13 - 19 ianuarie a.c.
Marian Bodorin şi Marian Muntianu au 17 ani, iar anul trecut, în luna iunie, au ieşit vice-campioni naţionali cu echipa LPS la categoria de vârstă Under-16. Și Cleopatra a cucerit în 2018 medalia naţională de argint, dar în întrecerea Under-18, turneul final desfăşurându-se la Bârlad, la finele lunii mai.
 
Sursa foto: Facebook (Marian Bodorin)   
 
Citeşte şi:
 
Rugbyştii de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa, vicecampioni în Divizia Naţională de Juniori Under-16 (galerie foto)

Rugby. Cei mai buni din România Judeţul Constanţa are mai mulţi reprezentanţi desemnaţi câştigători în ancheta de final de an (galerie foto)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii