Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tinerele voleibaliste de la CS Medgidia şi Academia Tomis Constanţa, antrenament comun

ro

09 Mar, 2021 00:00 2920 Marime text
 
  • Şedinţa de pregătire a micilor sportive s-a derulat sub bagheta Elenei Nanu și a Biancăi Cojocaru, care sunt încă jucătoare active. 
 
În condiţiile în care întrecerile oficiale de volei juvenil sunt oprite momentan, din pricina pandemiei de coronavirus, micilor sportivi şi sportive nu le rămâne decât să se pregătească în această perioadă şi să spere într-o reluare cât mai curând a competiţiilor.
 
Un astfel de antrenament, dar mai special, le-a reunit pe fetele de la CS Medgidia şi Academia de Volei Tomis Constanţa, sub bagheta Elenei Nanu și a Biancăi Cojocaru, care sunt încă jucătoare active, la CS Medgidia, respectiv Academia Tomis.
 
„În lipsa competițiilor oficiale la nivelul lor de vârstă cauzate de pandemie, Junioarele 3, Speranțe, ce aparțin de cluburile locale din județ continuă antrenamentele și pregătirile. Încă jucătoare în activitate, Elena Nanu (CS Medgidia) și Bianca Cojocaru (Academia de Volei Tomis Constanța) au luat calea antrenoratului de ceva vreme, astfel că fetele de la CS Medgidia și Academia de Volei Tomis au efectuat un antrenament comun sub îndrumarea lor. Foste jucătoare ale Medgidiei care au pus umărul la promovarea echipei în Divizia A1 cresc acum viitoare campioane. Sperăm să avem cât mai curând un cadru de organizare bine pus la punct la nivel național astfel încât competițiile la nivel juvenil să poată fi reluate, iar copiii să se poată bucura din nou de ele. Până atunci, cu toate măsurile de siguranță și sănătate pe care le urmăm, vom încerca să ne menținem nivelul fizic și cel de joc cât mai ridicat”, a fost mesajul CS Medgidia.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citeşte şi:
 
Au preluat ștafeta sportivă
Fetele lui George Buricea și Laurențiu Toma sunt voleibaliste la Academia Tomis Constanța

 
Voleibalistele junioare de la CS Medgidia, experienţă deosebită la „Kids Volleyball Christmas“
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii