Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenisul de masă, victorios Titluri balcanice şi alte medalii pentru reprezentanţii Constanţei la campionatul de la Albena (galerie foto)

ro

13 Jun, 2017 00:00 3399 Marime text
Campionatul Balcanic de cadeţi şi juniori la tenis de masă, de la Albena (Bulgaria), le-a adus reprezentanţilor Constanţei (antrenori, Viorel Filimon şi Elena Sebe) 14 medalii, sportivii şi sportivele de la LPS „Nicolae Rotaru“ şi CS Farul numărându-se printre remarcaţii competiţiei.
 
La junioare, Mihaela Plăeaşu a obţinut aur la individual, argint cu echipa şi bronz la dublu mixt, alături de un sportiv de la LPS, Paul Mladin. Acesta a mai ieşit campion balcanic la dublu masculin, s-a clasat pe locul doi la echipe, iar la individual a fost al treilea. La cadeţi, Emir Culpedin, de la CS Farul, a cucerit două medalii de aur (cu echipa şi la dublu băieţi), iar la simplu a obţinut bronz. Din echipa de cadete clasate pe treapta a treia a podiumului au făcut parte şi trei constănţence, Elena Zaharia, Denisa Urâtu şi Camelia Mitrofan, care au luat medalii şi la alte secţiuni: Zaharia şi Mitrofan - aur la dublu fete, Zaharia - aur la dublu mixt şi la individual, iar Denisa Urâtu - bronz la dublu mixt. În plus, Denisa Urâtu s-a clasat pe poziţia a cincea la dublu fete şi la individual, pe acest loc terminând competiţia de simplu şi Camelia Mitrofan.
 
Sursa foto: Facebook 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii