Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihaela Plăeaşu şi Cristian Pletea au urcat pe podium la Campionatul European (galerie foto)

ro

20 Jul, 2017 00:00 2518 Marime text
Jucătoarea constănţeană de tenis de masă Mihaela Plăeaşu a cucerit medalia de argint cu echipa naţională de junioare a României la Campionatul European de la Guimaraes (Portugalia). 
 
În finală, tricolorele au întâlnit Rusia, în faţa căreia au cedat cu 0-3. În semifinală, România a învins Azerbaidjan cu 3-1, în sferturi a dispus de Cehia cu 3-1, iar în optimi a trecut de Turcia cu acelaşi scor. În întrecerea pe echipe a juniorilor, România, cu jucătorul din Constanţa Cristian Pletea om de bază, a obţinut medalia de bronz, după ce a pierdut în semifinale cu Germania, scor 2-3. În sferturi, tricolorii au bătut Franţa cu 3-2, iar în optimi nu s-au împiedicat de Slovacia, căreia i-au administrat o înfrângere cu 3-0.
 
În Portugalia, Constanţa are reprezentare în echipele României şi în probele cadeţilor, unde evoluează Elena Zaharia, Camelia Mitrofan şi Denisa Urâtu, respectiv Emir Culpedin. Pe echipe, România a ocupat la feminin locul cinci, în urma victoriei cu 3-1 contra Lituaniei, în vreme ce la masculin s-a clasat pe poziţia a 20-a, pierzând ultimul meci, 0-3 cu Slovenia.
 
Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Tenis de Masă) 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii