Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă Sportive de la LPS „Nicolae Rotaru“ și CS Farul Constanța, pe podium la Naționalele de tineret. Aur în două probe! (GALERIE FOTO)

ro

23 Dec, 2021 00:00 2525 Marime text
  • Jucătoarele de la malul mării au urcat de cinci ori pe podium, în toate cele trei probe la care au concurat.
 
La Buzău s-a disputat Campionatul Național de tineret la tenis de masă, iar printre sportivele care au urcat pe podium se numără și reprezentantele litoralului, legitimate la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța și CS Farul Constanța.
 
Jucătoarele de la malul mării au urcat de cinci ori pe podium, în toate cele trei probe la care au concurat. Astfel, la dublu feminin, Bianca Mei-Roșu și Andreea Teglaș, ambele de la LPS, au cucerit medalia de aur, aceeași performanță realizând-o și Elena Zaharia (LPS), la dublu mixt, alături de Darius Movileanu (CSA Steaua București). Acest cuplu a dispus în finală de perechea Eduard Ionescu (CSA Steaua București) / Camelia Mitrofan (CS Farul Constanța), care a rămas astfel cu argintul. Celelalte două distincții au venit la simplu, unde Elena Zaharia și Andreea Teglaș au intrat în posesia medaliilor de bronz.  
 
Recent, în localitatea Dumbrăvița, din județul Timiș, s-a disputat Cupa României la seniori și tineret, întrecere la care Elena Zaharia a cucerit două medalii. Sportiva de pe litoral s-a impus la tineret și a obținut argintul la seniori. De asemenea, Camelia Mitrofan a cucerit bronzul la seniori.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Federația Română de Tenis de Masă)

 
Citește și:
 
Din Constanța, în Germania
Cristian Pletea - „Tenisul de masă e tot timpul în mintea mea“. Ce spune de superstiții

 
Tenis de masă
Elena Zaharia, de la LPS „Nicolae Rotaru“, aur și argint la Cupa României. Finalele, cu Tania Plăian
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii