Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă Constănțencele au monopolizat podiumul la Top 16 pentru seniori. Patru din patru! (DOCUMENT)

ro

24 Dec, 2021 00:00 3021 Marime text

 
  • După Campionatul Național de tineret, jucătoarele de la malul mării au obținut la Buzău noi rezultate importante.
 
La distanță de o zi după Campionatul Național de tineret, la Buzău s-a disputat și Top 16 la tenis de masă, întrecere rezervată categoriei seniori.
 
Dacă, la prima întrecere, sportivele de pe litoral, legitimate la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța și CS Farul Constanța, obținuseră cinci medalii (două de aur, una de argint și două de bronz), clasându-se în primele trei la toate cele trei probe la care au concurat, la următoarea întrecere, jucătoarele de la malul mării au monopolizat podiumul. Astfel, pe primul loc s-a clasat Elena Zaharia (LPS „Nicolae Rotaru“), pe poziția secundă s-a situat Camelia Mitrofan (CS Farul), iar Alina Zaharia (CS Farul) și Andreea Teglaș (LPS „Nicolae Rotaru“) și-au împărțit treapta a treia a podiumului.  
 
În grupele de calificare, constănțencele s-au clasat astfel: I - Anamaria Sebe - locul 1; II - Elena Zaharia - 1, Andreea Teglaș - 2; III - Camelia Mitrofan - 1; IV - Alina Zaharia - 1. În faza următoare, câștigătoarea întrecerii, Elena Zaharia, a dispus, rând pe rând, de Luiza Popescu, de sora sa, Alina Zaharia (scor 3-1) și de Camelia Mitrofan, în ultima partidă, cu 3-0.
 
La Campionatul Național de tineret, Bianca Mei-Roșu și Andreea Teglaș, ambele de la LPS, au cucerit medalia de aur la dublu feminin, aceeași performanță realizând-o și Elena Zaharia (LPS), la dublu mixt, alături de Darius Movileanu (CSA Steaua București). Acest cuplu a dispus în finală de perechea Eduard Ionescu (CSA Steaua București) / Camelia Mitrofan (CS Farul Constanța), care a rămas astfel cu argintul. Celelalte două distincții au venit la simplu, unde Elena Zaharia și Andreea Teglaș au intrat în posesia medaliilor de bronz.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Tenis de Masă)
 
Citește și:
 
Tenis de masă
Sportive de la LPS „Nicolae Rotaru“ și CS Farul Constanța, pe podium la Naționalele de tineret. Aur în două probe! (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii