Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surpriză! Viorel Farcaş a declinat funcţia de antrenor principal al SSC Farul! (galerie foto)

ro

17 Jul, 2017 19:07 2902 Marime text
Surpriza, în această după-amiază, la SSC Farul! Desi Viorel Farcas fusese anuntat cu cateva ore inainte , printr-un comunicat postat pe pagina de Facebook a echipei, drept noul antrenor principal, acesta a anuntat la stadion, cu ocazia reunirii echipei, ca nu poate onora aceasta functie, dar ca va ramane fidel proiectului, ca director tehnic, asa cum a fost pana acum.

"Legat de acel comunicat, tin sa le multumesc suporterilor si membrilor Comitetului Director al SSC Farul pentru functia propusa. Ma bucura aceasta decizie, totusi tin sa anunt ca sunt nevoit sa declin aceasta functie. Nu o pot onora intrucat dupa cum bine stiti, acum cinci ani am demarat un proiect fotbalistic juvenil cu Academia Performer, iar, cum acesta este ultimul an cu juniorii Under-19 (cei de 18 ani), ar insemna ca acestia sa fie putin debusolati, pierzandu-si practic mentorul si antrenorul. De aceea trebuie se refuz. Raman insa in continuare devotat acestui proiect al SSC Farul, pe functia pe care o aveam, de director tehnic, mai ales ca ACS Performer e pepiniera care va furniza juniori SSC Farul", a spus Viorel Farcas.

In aceste conditii, cei din staff-ul tehnic al SSC Farul vor continua pe aceleasi functii: Ion Barbu - antrenor principal, Gică Mina - antrenor secund si Viorel Farcas - director tehnic. 

Jucatorii s-au reunit in aceasta seara la stadionul Farul si au avut o prima discutie cu antrenorii si conducerea, urmand ca primul antrenament sa-l efectueze maine, la ora 18.00, tot la stadionul din str. Primaverii.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii