Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga Sepsi Sfântu Gheorghe - FCSB, duel important pentru play-off

ro

22 Oct, 2022 00:00 3943 Marime text
 

 
  • Sepsi ocupă poziția a șasea în clasament, ultima care duce în play-off, iar FCSB este pe locul șapte, la două puncte în spatele formației covăsnene, dar și cu două meciuri în minus.
 
Etapa a 15-a a Superligii, ultima din turul sezonului regular, este închisă de partida Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - FCSB, care se joacă luni, 24 octombrie, de la ora 21.00.
 
Este o confruntare importantă pentru ambele echipe în lupta lor momentană pentru accederea în play-off, în condițiile în care Sepsi ocupă poziția a șasea în clasamentul din Superligă - ultima care duce în play-off, iar FCSB este pe locul șapte, la două puncte în spatele formației covăsnene, dar și cu două meciuri în minus.
 
Sepsi a acumulat până acum 19 puncte, după cinci victorii, patru egaluri și cinci înfrângeri în 14 meciuri, golaveraj 21-12, în timp ce FCSB are 17 puncte, cu patru victorii, cinci egaluri și trei înfrângeri în 12 partide, golaveraj 18-18. Echipa pregătită de Nicolae Dică nu va putea folosi la meciul de luni trei jucători, Bouhenna, Radunovic și Octavian Popescu, toți eliminați în meciul precedent, 2-2 cu UTA în grupa B a Cupei României.    
 
„Fiecare meci e important, e bine că am venit la două puncte de play-off, având și două jocuri mai puțin față de unele adversare. După partida cu Craiova, vorbeam cu Mihai Stoica și mi-a spus că are încredere că putem să reușim să scoatem echipa, să o ducem sus în clasament. Ușor-ușor, am reușit să facem acest lucru, iar obiectivul nostru e să intrăm în play-off până ajungem la restanța cu FC Botoșani. Cei care intră pe teren trebuie să dea totul, fie că e campionat, Cupa României sau Europa“, a declarat Nicolae Dică, antrenorul FCSB, echipă care, în campionat, are trei victorii în ultimele trei meciuri susținute. 
 
De cealaltă parte, Sepsi vine după un eșec în partida precedent de campionat, 1-2 în deplasare cu CFR Cluj, campioana en-titre a României, însă pe fondul unui joc bun al formației din Sfântu Gheorghe. „În continuare, dacă jucăm tot așa de bine, putem ajunge să atingem obiectivul de a fi în play-off. Nu ne va fi ușor, dar încercăm. Avem echipă care poate lupta pentru play-off“, a menționat Cristiano Bergodi, antrenorul lui Sepsi.
 
Tot în această etapă, duminică, 23 octombrie, de la ora 21.00, se joacă și partida Universitatea Cluj (locul 14, cu 14 puncte) - CFR Cluj (locul 3, cu 25 de puncte), cele două formații întâlnindu-se iar, la trei zile după duelul din grupa C a Cupei României, jucat pe terenul Universității și încheiat la egalitate, 1-1. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (FCSB)
 
Citește și:
 
A cincea victorie la rând în Superligă!
Farul Constanța a învins și U Cluj, refăcând distanța de cinci puncte față de a doua clasată
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii