Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A cincea victorie la rând în Superligă! Farul Constanța a învins și U Cluj, refăcând distanța de cinci puncte față de a doua clasată

ro

15 Oct, 2022 19:54 1628 Marime text


Liderul Superligii, Farul Constanța, a disputat în această seară meciul din etapa a 14-a, întâlnind pe teren propriu Universitatea Cluj.

Partida s-a încheiat cu succesul „marinarilor“, scor 2-0 (1-0), grație golurilor lui Alexi Pitu (31) și Andrei Artean (51), echipa de pe litoral continuându-și astfel parcursul remarcabil din campionat.

În urma acestei victorii, a cincea la rând, Farul a refăcut distanța de cinci puncte (33-28) față de a doua clasată, Rapid București.     

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi) a jucat cu: Aioani - Sîrbu, Larie (cpt.), M. Popescu, Kiki (68 A. Borza) - Artean, Băluță (68 Doukoure), Grameni (68 Casap) - Alibec, L. Munteanu (78 Torje), A. Pitu (78 E. Sali).  

Gheorghe Butoiu, unul dintre jucătorii emblematici din istoria Farului, a dat lovitura de start a duelului cu Universitatea Cluj.

Dacă vom câștiga câte trei puncte din meciurile cu Rapid și Craiova, atunci luați-ne în calcul în lupta pentru titlu, a declarat Gică Hagi. 


În etapa următoare, ultima a turului sezonului regular, Farul va întâlni în deplasare Rapid București (vineri, 21 octombrie, de la ora 20.30). Până atunci însă, „marinarii“ susțin prima partidă din grupele Cupei României, pe terenul formației CSM Alexandria (liderul seriei a șasea a Ligii a 3-a), marți, 18 octombrie, de la ora 15.30.  

Sursa foto: Facebook (Farul Constanța)  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii