Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga 2023/2024 Farul Constanța - FCSB. „Marinarii“ au indisponibil un atacant. „E un nou început pentru noi“ (VIDEO)

ro

16 Sep, 2023 15:12 2636 Marime text
  • Gheorghe Hagi, Constantin Budescu și Louis Munteanu au prefațat din partea campioanei Farul Constanța meciul cu FCSB.  

Arena principală a bazei Academiei Hagi, de la Ovidiu, găzduiește, duminică, 17 septembrie 2023, derby-ul etapei a noua din Superligă, Farul Constanța – FCSB, primele două clasate din sezonul trecut.

Partida începe la ora 21.45. În noul sezon, campioana Farul se află momentan pe locul 11, cu 9 puncte, dar cu un meci în minus. De cealaltă parte, FCSB ocupă primul poziție, cu 18 puncte după șapte meciuri jucate. Partida este o reeditare a confruntării de titlu din ediția trecută, când Farul a învins cu 3-2 la Ovidiu (revenind de la 0-2) și a câștigat campionatul.
 
Vezi oferta Superbet pentru derbiul cu FCSB!

Susținem un meci foarte important acasă. S-a muncit foarte bine în perioada de pauză, ușor-ușor sperăm să redevenim cei de anul trecut. Va fi un meci deschis, între două echipe foarte bune, care vor să joace fotbal. Spectatorii se vor bucura de o partidă frumoasă. Sperăm ca la final să fim noi învingătorii. Vrem să jucăm la potențialul nostru. Tratăm foarte serios adversarul. Încerc să fiu inspirat și să câștigăm, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.


Pentru acest meci, echipa de pe litoral îl are indisponibil pe atacantul Rivaldinho, accidentat.  

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Meciul cu FCSB a fost prefațat din partea Farului și de jucătorii Constantin Budescu (mijlocaș) și Louis Munteanu (atacant).

Va fi o partidă dificilă, dar jucăm acasă și trebuie să ne impunem jocul și să câștigăm. Pauza ne-a prins bine, ne-am revenit, ne-am antrenat mai mult. Sperăm să revenim la jocul nostru și să câștigăm partidele următoare. Eu zic că noi suntem favoriți în această partidă, faptul că jucăm acasă ne avantajează. Dar întâlnim o echipă cu jucători foarte buni, în formă, a menționat Constantin Budescu.

Ne așteaptă un meci greu, cum au fost, de altfel, toate cu FCSB. Au început foarte bine, dar noi avem mare nevoie de victorie. Spr să marchez și mâine și să-mi ajut echipa. Nu e presiune pe noi, e un meci normal. Putem spune că meciul cu FCSB e un nou început pentru noi în campionat. Cu siguranță vom face un meci bun alături de fani, a arătat Louis Munteanu.     


Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Programul etapei a 9-a

Vineri, 15 septembrie
UTA – Universitatea Cluj 0-1
Dinamo – FCU 1948 Craiova 0-1
 
Sâmbătă, 16 septembrie
Ora 21.30: Universitatea Craiova – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
 
Duminică, 17 septembrie
Ora 17.00: FC Hermannstadt – FC Voluntari
Ora 19.15: Oțelul Galați – Rapid
Ora 21.45: Farul Constanța – FCSB
 
Luni, 18 septembrie
Ora 18.30: Poli Iași – FC Botoșani
Ora 21.30: CFR Cluj – Petrolul Ploiești.
 
Clasament: 1. FCSB – 18p (7m), 2. CFR Cluj - 16p (7m), 3. Rapid - 14p (8m), 4. Universitatea Craiova - 14p (8m), 5. Petrolul Ploiești - 13p (8m), 6. Sepși Sf. Gheorghe - 12p (6m), 7. FCU 1948 Craiova - 12p (9m), 8. U Cluj - 10p (9m), 9. FC Voluntari - 10p (8m), 10. FC Hermannstadt - 9p (7m), 11. Farul Constanța – 9p (7m), 12. Dinamo București - 8p (9m), 13. Oțelul Galați - 7p (8m), 14. UTA - 7p (8m), 15. Poli Iași - 6p (7m), 16. FC Botoșani - 4p (8m).

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Ca și în sezonul trecut, primele șase clasate după sezonul regular vor evolua în play-off, iar restul de zece formații vor evolua în play-out, punctajul înjumătățindu-se înaintea părții a doua a campionatului. Campioana va evolua în turul întâi preliminar al Ligii Campionilor. Alte două echipe vor juca în turul doi preliminar al Conference League, iar câștigătoarea Cupei României – în primul tur preliminar al Europa League. Ultimele două clasate în play-out, locurile 9 și 10 (15 și 16) vor retrograda direct, iar formațiile de pe pozițiile 7 și 8 (13 și 14) vor susține un baraj de promovare / menținere în Superligă în compania formațiilor de pe 3 și 4 din Liga a 2-a. Pe de altă parte, primele două clasate în play-out vor juca între ele o semifinală, iar cine va avea câștig de cauză va întâlni o echipă de play-off, cu miză calificarea în turul doi preliminar al Conference League.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:

Farul Constanța - FCSB
Tudor Băluță - „Aici e un teren foarte greu pentru adversari și așa trebuie să fie și duminică“


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii