Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Superliga 2023/2024. Farul Constanța - CFR Cluj Hagi - „Am încredere că vom face un meci foarte bun“ (VIDEO)

ro

01 Mar, 2024 13:30 1428 Marime text

 
  • Cu două etape înaintea încheierii sezonului regular din Superliga 2023/2024, Farul Constanța, campioana în exercițiu a României, se află în căutarea ultimelor puncte care să o califice în play-off.

În etapa a 29-a a Superligii 2023/2024, Farul Constanța, campioana în exercițiu a României, se va duela pe teren propriu cu CFR Cluj, două formații din plutonul fruntaș.

Partida este găzduită de arena principală a Academiei Hagi, de la Ovidiu, sâmbătă, 2 martie 2024, de la ora 20.00. În clasament, Farul se află pe locul cinci, cu 41 de puncte, pe când CFR Cluj ocupă poziția a treia, cu 49 de puncte. Cu două etape înaintea încheierii sezonului regular, „marinarii“ se află în căutarea ultimelor puncte care să îi califice în play-off, în timp ce echipa clujeană este deja matematic în Top 6. În etapa trecută, Farul a cedat în deplasare cu U Cluj (0-1), iar CFR Cluj a ratat pe final victoria din deplasarea cu Oțelul, meciul încheindu-se la egalitate, 2-2, după ce gazdele au egalat în prelungiri, din penalty. Campioana en-titre a României nu a reușit să câștige în ultimele două meciuri jucate acasă, înregistrând un egal (1-1 cu Oțelul) și o înfrângere (0-2 cu Dinamo).

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Întâlnim un adversar foarte puternic, care se bate la campionat. Ne dorim cele trei puncte, încercăm să facem un meci foarte bun, complet, pentru că adversarul te duce spre acest obiectiv. Sperăm să avem această capacitate, să găsim soluții, la trei zile de la celălalt meci, să fim puternici și să punem în practică principiile noastre, atât posesia, cât și presiunea, să avem reacție. Trebuie să ne luptăm, să avem o atitudine bună și să facem un meci mai bun ca ei. Avem nevoie de puncte, de această victorie și sperăm să o obținem. Avem unele absențe, vedem ce formație vom alcătui. Am încredere că vom face un meci foarte bun, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.


Pentru acest meci, pe lista de indisponibili a „marinarilor“ s-au mai adăugat, după meciul cu U Cluj, Ionuț Larie, căpitanul echipei (accidentat), și Cristi Ganea (suspendat, după cartonașul roșu primit).  

Partida Farul - CFR Cluj a fost prefațată din partea campioanei en-titre a României și de jucătorii Dragoș Nedelcu și Louis Munteanu, ale căror declarații le găsiți mai jos.
 
 
Programul etapei 29

Vineri, 1 martie
Ora 20.00: Poli Iași – Dinamo București

Sâmbătă, 2 martie
Ora 14.00: UTA – FCU 1948 Craiova
Ora 17.00: FC Hermannstadt – Oțelul Galați
Ora 20.00: Farul Constanța – CFR Cluj

Duminică, 3 martie
Ora 14.30: Universitatea Cluj – FC Botoșani
Ora 20.30: FCSB – Petrolul Ploiești

Luni, 4 martie
Ora 17.00: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – FC Voluntari
Ora 20.00: Universitatea Craiova – Rapid București.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Clasament: 1. FCSB – 61p, 2. Rapid – 51p, 3. CFR Cluj - 49p, 4. Universitatea Craiova - 45p, 5. Farul Constanța - 41p, 6. U Cluj - 38p, 7. Sepsi Sf. Gheorghe - 37p, 8. FC Hermannstadt - 37p, 9. UTA - 37p, 10. Petrolul Ploiești - 35p, 11. Oțelul Galați - 33p, 12. FCU 1948 Craiova - 31p, 13. Poli Iași - 31p, 14. FC Voluntari - 27p, 15. Dinamo București – 25p, 16. FC Botoșani - 20p.

Ca și în sezonul trecut, primele șase clasate după sezonul regular vor evolua în play-off, iar restul de zece formații vor evolua în play-out, punctajul înjumătățindu-se înaintea părții a doua a campionatului. Campioana va evolua în turul întâi preliminar al Ligii Campionilor. Alte două echipe vor juca în turul doi preliminar al Conference League, iar câștigătoarea Cupei României – în primul tur preliminar al Europa League. Ultimele două clasate în play-out, locurile 9 și 10 (15 și 16) vor retrograda direct, iar formațiile de pe pozițiile 7 și 8 (13 și 14) vor susține un baraj de promovare / menținere în Superligă în compania formațiilor de pe 3 și 4 din Liga a 2-a. Pe de altă parte, primele două clasate în play-out vor juca între ele o semifinală, iar cine va avea câștig de cauză va întâlni o echipă de play-off, cu miză calificarea în turul doi preliminar al Conference League.

UPDATE:
 
Clubul constănțean a anunțat că toate biletele puse la vânzare la meciul cu CFR Cluj s-au vândut.
 

Sold-out! Toate biletele scoase la vânzare pentru duelul din această seară au fost epuizate. Un nou meci acasă cu tribunele pline! Atenție! Nu vor fi case de bilete deschise la stadion! Împreună pentru Farul! Spre play-off!, este mesajul Farului.  

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:


Superliga 2023/2024
Poli Iași - Dinamo, duel din zona fierbinte, deschide etapa a 29-a


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii