Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Suntem nerăbdători să-i vedem în acțiune“ Echipa de competiții auto ToMa Racing Team Constanța, viteză în Romanian Endurance Series (GALERIE FOTO)

ro

20 Jun, 2022 00:00 1228 Marime text
 

 
  • Etapa a treia a RES se va desfășura pe 25 și 26 iunie, pe circuitul Transilvania Motor Ring. 
 
Etapa a treia din sezonul 2022 al Romanian Endurance Series (RES) - campionat de viteză pe circuit - aduce în cursă și echipa constănțeană ToMa Racing Team, ai cărei piloți sunt Mihai Tomescu și Cristian Mangri.
 
Runda se va desfășura pe circuitul Transilvania Motor Ring, în județul Mureș, pe 25 și 26 iunie, iar evoluția formației de pe litoral (care, în 2016, s-a clasat pe locul întâi în Campionatul Național de Anduranță) este așteptată cu interes. „După o scurtă pauză, ToMa Racing Team ni se va alătura pentru cea de-a treia etapă a Romanian Endurance Series. Formată din doi dintre cei mai respectați oameni de pe grila de start, Mihai Tomescu și Cristian Mangri, ToMa Racing Team este una dintre puținele echipe care ne sunt alături încă de la începuturi și suntem foarte încântați să îi avem din nou alături de noi. Suntem nerăbdători să-i vedem în acțiune la Transilvania Motor Ring, cu al lor Porsche Cayman GT4, afișând un nou livery“, se arată pe pagina de Facebook a Romanian Endurance Series, întrecere care își derulează în 2022 cel de-al șaptelea sezon. Ediția de față are cinci etape.
 
„Sperăm să facem o figură frumoasă“
 
Cei de la ToMa Racing Team Constanța s-au arătat mulțumiți de campionatul trecut, în toamna lui 2021 trăgând concluziile pe marginea reușitelor stagionale.
 
„Final de sezon 2021. Un an bun per ansamblu, am terminat 6 curse din 7 parcurgând un total de 1631 de km în ritm de cursă. Odata cu apariția noii mașini, am schimbat și clasa de concurs, anul acesta concurând și la clasa A4 și la GTX. Suntem în proces de acomodare și pregătire cu noua mașină și sperăm la anul să facem o figură frumoasă în cadrul clasei GT4. Mulțumim pentru ajutor și susținere sponsorilor, familiilor și prietenilor, fără de care nu puteam să ne susținem această pasiune. Mulțumiri speciale «surorii» mele Norvina pentru tot ce a făcut pentru noi. Sperăm la un an mai bun, cu noi realizări și noi colaborări“, este mesajul de pe pagina de Facebook a echipei.
 
Vârf competițional
 
De opt ani, de când a fost fondată, ToMa Racing Team Constanța aduce pe litoral rezultate importante de la participările din Campionatul Național de Viteză pe Circuit, Lupo Cup și Campionatul Național de Anduranță - „Romanian Endurance Series“. „Vârful“ competițional de până acum a fost atins în 2016, când ToMa Racing Team s-a clasat pe primul loc la finalul sezonului în Campionatul Național de Anduranță, întrecere în care a intrat în același an, odată cu achiziția noii mașini de competiție Porsche Cayman S (3.4 l, 320 CP). Denumirea echipei constănțene vine de la numele celor doi piloți, Mihai Tomescu și Cristian Mangri, ToMa Racing Team fiind formată din opt membri, ceilalți șase, în afară driverilor, fiind trei mecanici, un tehnician sisteme electronice, un inginer curse și un team manager.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (ToMa Racing Team, Romanian Endurance Series)
 
Citește și:
 
Constanța. Echipă de competiții auto, campioană
Viteză pe circuit! ToMa Racing Team aduce pe litoral rezultate importante (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii