Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Suntem mândri de tine!“ Albert Potoceanu, din Năvodari, vicecampion european la box (galerie foto)

ro

27 Jul, 2017 00:00 4518 Marime text
Pugilistul din Năvodari Albert Potoceanu (antrenori, Ablalim Ferodin şi Marcel Jipeanu) este vicecampion european de cadeţi la box, cucerind medalia de argint la întrecerea continentală care s-a disputat în România, la Rm. Vâlcea!
 
Tânărul boxer a evoluat la categoria 105 kg şi a pierdut în finală în faţa ucraineanului Dmitro Benikh. În semifinală, Albert Potoceanu s-a impus la puncte în disputa cu Zsolt Dudas, din Ungaria, care a fost numărat de două ori, în prima şi a doua repriză.
 
„Nu a fost o zi bună pentru Albert. Putea mai mult, dar emoţiile şi-au spus cuvântul. Oricum, medalia europeană de argint e o performanţă bună pentru România, dar mai ales pentru Năvodari. Vor urma alte competiţii la nivel înalt pentru el, unde vom încerca să ajungem pe prima treaptă a podiumului. Suntem mândri de tine, Albert Potoceanu! Eşti mândria clubului nostru, dar şi a oraşului Năvodari!“, a fost mesajul lui Marcel Jipeanu. La Campionatul European, România a cucerit şapte medalii (una de aur, una de argint şi cinci de bronz).
 
În luna februarie a acestui an, luptătorul Cezar Andrieş, de la CS Năvodari Kempo K1, a realizat şi el o performanţă deosebită, cucerind în Italia, la Imola, centura de campion european la categoria -60 kg. Andrieş l-a învins într-o partidă pe reguli de K-1 sub egida WTKA pe Farid Tahiri, un luptător cu origini marocane, ce reprezintă clubul Pro Fighting Imola. În vârstă de 19 ani, Cezar este pregătit la club, la Kempo, de Marcel Jipeanu.
 
Sursa foto: Facebook

Citeşte şi: 

Albert Potoceanu, de la CS Năvodari, campion naţional la box (galerie foto)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii