Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:40 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Sunt fericit că am în continuare încrederea conducerii“ Contractul dintre FC Farul și antrenorul Ianis Zicu a fost prelungit

ro

09 Jun, 2020 15:10 2581 Marime text

• Managerul clubului, Tiberiu Curt, și antrenorul au parafat noul acord astăzi
 
 
FC Farul a anunțat astăzi că antrenorul Ianis Zicu va conduce echipa constănțeană și în sezonul viitor al Ligii a 2-a, după ce și-a prelungit contractul cu gruparea constănțeană.
 

După un sezon de debut în cariera de antrenor, în care a lăsat o impresie excelentă, Ianis Zicu a semnat prelungirea contractului cu clubul nostru, urmând să conducă echipa de pe banca tehnică și în sezonul viitor al Ligii a 2-a. Managerul FC Farul Constanța, Tiberiu Curt, și tehnicianul în vârstă de 36 de ani au parafat astăzi noul acord și au pus la punct detaliile pentru pregătirea noului campionat, se arată pe site-ul oficial al FC Farul, care găzduiește și un interviu cu tânărul tehnician, pe care îl prezentăm în cele ce urmează.

  • Ianis, care sunt impresiile la cald după prelungirea contractului cu FC Farul Constanța?
  • Sunt fericit că am în continuare încrederea conducerii, după un an mai mult bun decât rău. Am trăit dezamăgirea aceasta, de a nu ne bate pentru promovare, cu toate că următoarele 14 meciuri pe care le aveam de disputat erau cu echipe mai slab cotate, după începutul de retur cu Rapid, Dunărea Călărași, Concordia, Petrolul și Turris. Eu zic că am fi avut șanse foarte mari să fim aproape de locurile de promovare în acest sezon. Am semnat pentru următorul campionat, unul mult mai important pentru Farul. Dacă anul trecut, primul obiectiv era menținerea în Liga a 2-a și formarea unei echipe bune, sper ca în acest sezon să reușim să promovăm, pentru că un antrenor trebuie să plece întotdeauna de la acest gând.
  • Cum crezi că va fi următorul sezon?
  • Sper să începem foarte bine, să reușim să facem cât mai multe puncte pentru ca băieții să înțeleagă că putem să promovăm și să avem în cap din primul moment până în ultima etapă doar lucrul acesta. Nu vreau să vină niciun jucător la Farul în următorul sezon cu gândul de a trece un an din viața lui fără să reușească să obțină maximum, adică promovarea.
  • La ce să ne așteptăm în privința lotului de jucători?
  • Sper, în primul rând, să menținem jucătorii pe care i-am folosit în cea mai mare parte în acest sezon. Au fost jucători importanți, care pot să ne ajute și în sezonul viitor. Sunt foarte mulți jucători la care țin foarte mult și sper ca ei să rămână în continuare, iar cei pe care îi vom aduce să fie mult mai puternici decât cei la care am renunțat sau pe care i-am folosit mai puțin.
  • Suporterii așteaptă cu nerăbdare noul sezon, mai ales că nu au mai văzut un meci de câteva luni. Ce mesaj le transmiți?
  • Să sperăm că lucrurile vor reveni la normal foarte repede și vor vedea o echipă Farul care va pune probleme tuturor și va reuși să revină în prima ligă. Îi așteptăm la stadion în număr cât mai mare!
 
Sursa foto: FC Farul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii