Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:51 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul, discuţii cu un impresar pentru completarea lotului Echipa fanilor se va muta de pe terenul ITC

ro

25 Nov, 2016 00:00 5184 Marime text
Liderul cu punctaj maxim al Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, SSC Farul, se pregăteşte pentru obţinerea celei de-a 18-a victorii, în meciul de duminică, 27 noiembrie, de pe terenul ITC din Constanţa, de la ora 14.00, cu Sparta Techirghiol. 
 
Partida este prima din retur, iar în prima parte a campionatului, Suporter Spirit Club Farul Constanţa (echipa fanilor) s-a impus în deplasare cu 4-1. SSC Farul conduce ierarhia cu 51 de puncte, în vreme ce Sparta ocupă poziţia a şasea, cu 31 de puncte.
 
„Am înţeles că adversara noastră e în revenire de formă, având o serie pozitivă în ultimul timp, astfel că ne aşteaptă un meci dificil (aceasta şi prim prisma stării gazonului), dar nu concepem să nu câştigăm. Vrem să ne îndeplinim obiectivele şi ne gândim şi la viitor“, a declarat mijlocaşul SSC Farul Dan Ochia.

Cel mai valoros lot din campionat

„Încercăm să continuăm lucrurile bune de până acum, să avem rezultate, iar toată lumea să fie mulţumită. Pe termen scurt, vizăm promovarea în Liga a 3-a, iar pe termen mai lung, ajungerea în prima ligă, chiar în play-off. Eu am venit la SSC Farul pentru performanţă. Mă aşteptam să avem un parcurs foarte bun. Ne bucurăm cu toţii. În prima parte a clasamentului, sunt echipe destul de bune, dar cred că lotul nostru e cel mai valoros din campionat“, a mai spus Ochia.

„O luăm pas cu pas”

„Vrem să ducem Farul acolo unde era odată. O luăm pas cu pas. Suntem în Liga a 4-a acum, dar ne gândim deja la Liga a 3-a. De la an la an vrem să progresăm şi să urcăm în eşaloanele competiţionale. Am început un drum greu, dar am arătat de la început că avem valoare. Nu o să dezamăgim. Ştiam de la început că vom termina turul (cel puţin) fără nicio înfrângere. Avem o valoare în plus faţă de celelalte echipe şi trebuie să confirmăm în continuare pe teren că suntem invincibili. Băieţii sunt conştienţi de ce au de făcut şi dispun şi de experienţa necesară“, a spus şi Gică Mina, antrenor secund SSC Farul. Lovitura de start a partidei cu Sparta Techirghiol va fi dată simbolic de fostul portar al FC Farul Ioan Anton

Lotul actual va suferi unele modificări

Marcel Lică, preşedintele SSC Farul, a dezvăluit că au început discuţiile pentru completarea lotului, în condiţiile în care, la Liga a 3-a, trebuie folosiţi permanent în teren, în timpul meciului, trei jucători Under-19.
 
„Deja am avut o întâlnire cu un impresar, care a fost prezent la meciul nostru anterior. Competiţia de la Liga a 3-a ne obligă să avem trei jucători sub 19 ani în teren. Vor fi necesari minimum opt jucători de această vârstă în lot. Am început discuţiile pentru completarea lotului, ţinând cont de aceste modificări regulamentare. Vrem să construim o echipă cu care să abordăm campionatul viitor având ca obiectiv promovarea în Liga a 2-a. Este clar că lotul actual va suferi unele modificări. Sunt conştienţi şi jucătorii de acest lucru. Însă numai evoluţiile lor şi decizia antrenorilor vor decide configuraţia lotului. La meciurile de la Liga a 3-a vor fi numai opt seniori titulari“, a spus Marcel Lică.

„Lucrurile evoluează pozitiv“

De asemenea, SSC Farul îşi face planuri pentru stadionul pe care va juca de la anul, în condiţiile în care în Complexul Badea Cârţan va începe construirea Sălii Polivalente şi va fi afectată şi suprafaţa pe care se află terenul ITC. Prima variantă la care se gândesc cei de la SSC Farul este stadionul Farul. „În privinţa terenului viitor, este un proiect la care lucrăm. Avem acceptul tuturor factorilor de a ne desfăşura antrenamentele, dar şi alte activităţi, la stadionul Farul. Lucrurile evoluează pozitiv. Cu siguranţă vom găsi altă variantă în afara stadionului ITC. Noi ne dorim să ne întoarcem acasă. Vrem să accelerăm acest proces de revenire (cu totul), pe stadionul Farul“, a precizat Marcel Lică.
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii