Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportivii de la Shobu Constanţa, pe podium la Campionatul Naţional Unificat de Karate Kyokushin (galerie foto)

ro

09 Apr, 2019 00:00 4650 Marime text
La ediţia a treia a Campionatului Naţional Unificat de Karate Kyokushin, de la Tg. Jiu, a participat şi Clubul Sportiv Shobu Constanţa, reprezentat de cele trei dojo-uri: Constanţa, Lumina şi Cumpăna.
 
 
Clubul Shobu a înscris în întrecere 27 de sportivi, atât la kata, cât şi la kumite, care au obţinut 21 de medalii (patru de aur, nouă argint şi opt de bronz). În urma competiţiei de la Tg. Jiu, campionii naţionali sunt: Bogdan Istrate, Robert Ivaşcu, Darius Ştefan, Daria Topoleanu; vicecampioni - Georgiana Ştefania Pescaru, Alexandru Margulis, Daria Smahon, Cristian Munteanu, Cătălin Bursuc, Bogdan Popescu, Luca Mihalcea, Daria Radu; medaliaţi cu bronz - Andreea Popescu, Alisia Vasile, Raul Cristea, Cristian Radu, Robert Mircioiu, Ioana Busegeanu. Unii dintre cei de mai sus au obţinut şi o a doua medalie.
 
Alţi şase sportivi (Răzvan Bedreag, Andreea Mocian, Erika Mihalcea, Ioana Niculae, Camelia Popa, Denis Vîţă şi Ioana Tabeică) nu au reuşit să urce pe podium, dar evoluţiile lor au fost apreciate.
 
„Am avut parte de un campionat puternic, cu aproximativ 265 de sportivi din trei federaţii existente în România. Felicitări tuturor participanţilor, care aveau nevoie de această experienţă pentru a creşte şi a ne dezvolta frumos şi în spiritul Kyokushin. Mulţumim în primul rând organizatorilor competiţiei (pentru primirea călduroasă şi pentru tot efortul depus din greu, cu scopul final de a avea un campionat puternic şi reuşit), părinţilor (care se pot încadra lejer şi la capitolul de sponsori oficiali), senseilor, sempailor şi tuturor celor care au făcut posibilă participarea noastră la această minunată competiţie. Să ne revedem cu bine şi cu rezultate din ce în ce mai bune! Osu”, a fost mesajul CS Shobu Constanţa.
 
Sursa foto: Facebook (Shobu Constanţa)
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii