Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Karate Kyokushin Sportivi de la Shobu Constanța - Lumina, medaliați la Open World Cup, din Ungaria (GALERIE FOTO)

ro

03 Jul, 2023 13:06 2043 Marime text
 
Competiția mondială de Karate Kyokusin „Open World Cup“, de la Szolnok (Ungaria), le-a adus evoluții deosebite și medalii și sportivilor de la Shobu Constanța – Lumina, care au urcat de șase ori pe podium.
 
Totodată, alte două sportive au fost aproape de medalii, ocupând locul patru.
 
Au cucerit medalia de aur Mihai Răzvan Bedreag – la Categoria 2011 - 2012, kata băieți și Andrei Robert Mitrofan – la Categoria 2009 - 2010, - 35 kg, kumite băieți.

Vicecampioni ai întrecerii au devenit Cătălin Mihai Bursuc – la Categoria 2009 - 2010, - 35 kg,  kumite băieți și Georgiana Raluca Rusen – la Categoria 2009 - 2010, + 60 kg, kumite fete.

Pe treapta a treia a podimului au urcat Andrei Robert Mitrofan – la Categoria 2009 - 2010, kata băieți și Ariana Nicoleta Mărunțoiu - Categoria 2009 - 2010, - kata fete.  
 

Sportivii de la Shobu Constanța - Lumina au obținut rezultate remarcabile la cel mai recent campionat de karate kyokushin, de la Szolnok din Ungaria.  Acești tineri minunați au pus România pe podium cu 2 medalii de aur, 2 medalii de argint și 2 de bronz, la cea mai grea competiție din anul 2023.  
 
La acest eveniment de importanță mondială au participat 21 de țări cu 437 de sportivi, la două probe de concurs: kata și kumite.
 
Competiția a fost organizată ireproșabil de Honkyokushin International Karate Organization (președinte, Shihan Brezovai Sandor).
 


Federația Română de Karate Kyokushin a participat cu un lot de 15 sportivi.
  
Dupa o serie de evoluții remarcabile, Mihai Răzvan Bedreag a dominat proba de kata, adjudecându-și locul întâi la categoria băieți 2011-2012, iar Andrei Robert Mitrofan la proba kumite, categoria 2009-2010, -35 kg, băieți, se arată într-un comunicat al Shobu Constanța - Lumina.  

  
Totodată, evoluții bune au avut și Daria Ioana Radu, și Andreea Maria Popescu, care au obținut locurile IV la kata, respectiv kumite.
 

Prezența sportivilor de la Shobu Constanța – Lumina pe podiumul prestigioasei competiții de karate confirmă, încă o dată, valoarea și dorința acestor tineri de a se afirma pe plan intern și internațional. Numarul de medalii obținute la această competiție mondială demonstrează nivelul înalt al pregătirii sportivilor și implicarea tuturor celor implicați în activitatea clubului. Această performanță este un motiv de mândrie și de inspirație pentru toți cei pasionați de sport și de dezvoltarea personală prin artele marțiale, se mai precizează în comunicat.  

 
Citește și:
 
Karate Kyokushin
Sportivi de la ACS Shobu Lumina, pe podium la European Open School Combat Games, în Serbia (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii