Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportive de la CSS1 Constanța, pe podium și la Cupa „Irina Deleanu“ la gimnastica ritmică (GALERIE FOTO)

ro

03 May, 2022 00:00 2196 Marime text

 
  • Întrecerea din capitală a reunit gimnaste din 24 de țări.
 
La București s-a desfășurat o nouă ediție, a 21-a, a Cupei „Irina Deleanu“ la gimnastica ritmică, întrecere internatională, cu participarea a numeroase sportive, din 24 de țări, iar printre gimnastele care au urcat pe podium, având evoluții apreciate, se numără și cele de la CSS1 Constanța.
 
Astfel, Meylin Gafar (născută în 2013), a cucerit medalia de bronz pentru exercițiul cu panglică, iar Evelin Mirea (tot 2013) a luat argint la panglică și bronz pentru exercițiul cu cerc. Ambele gimnaste sunt pregătite de prof. Filis Șerif. La categoria 2007 (junioare), CSS1 Constanța a participat cu Daria Vasilescu, cea care a obținut medalia de argint pentru exercitiul cu măciuci și bronz pentru exercițiul cu cerc. Sportiva este antrenată de prof. Mariana Paris. Aceasta a avut-o în competiție (în concursul internațional de junioare) și pe Iulia Caraman (născută în 2007), care o obținut locul 16 din 48 de competitoare, o clasare bună la început de an competițional. 
 „Rezultate foarte bune pentru sportivele noastre, felicitări! De asemenea, organizarea a fost din nou la înălțime. O echipă demnă de laudă. Le mulțumim pentru tot!“, a punctat prof. Mariana Paris.
 
Anul trecut, gimnastele de la CSS1 Constanța au avut evoluții deosebite și la competiția „Rhytmic Star“, organizată la Ploiești de CSM Ploiești și Federația Română de Gimnastică Ritmică.
 
Au urcat pe podium Ioana Vasiliu - medalie de argint pentru exercițiu fără obiect; Emma Diaconu - medalie de bronz la cerc; Cristina Halep - medalie de bronz la măciuci. Delia Stîngă a ocupat locul 11, iar Izabela Tilincă s-a clasat pe poziția a 12-a (prof. Luiza Cerbula); Daria Vasilescu - aur la măciuci, argint la individual compus, bronz la panglică; Iulia Caraman - argint la panglică și măciuci, bronz la individual compus și la minge; Beatrice Ristea - bronz la exercițiul cu cerc (prof. Mariana Paris). Coregraf, Mădălina Stahei. „Felicităm gimnastele noastre și le urăm succes la Campionatul Național! Felicitări întregii echipe organizatorice: Puiu Simona și Liliana Băsescu, părinți, sponsori... Mulțumim tuturor!“, a postat atunci Mariana Paris pe Facebook.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSS1 Constanța)
 
Citește și:
 
Gimnastele de la Victoria Cumpăna și CSS1 Constanța, pe podium la „Rhytmic Star“ (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii