Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:05 25 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnastele de la Victoria Cumpăna și CSS1 Constanța, pe podium la „Rhytmic Star“ (galerie foto)

ro

26 Aug, 2021 00:00 1618 Marime text
 

 
  • La competiție au concurat 158 de gimnaste, de la 5 ani până la categoria peste 16 ani, de la 16 cluburi din țară.
  • CS Victoria Cumpăna a participat cu opt gimnaste, care au obținut opt distincții.
  • Fetele de CSS1 Constanța au cucerit 11 medalii.
 
Competiția de gimnastică ritmică „Rhytmic Star“, organizată la Ploiești de CSM Ploiești și Federația Română de Gimnastică Ritmică, le-a prilejuit evoluția, cu rezultate deosebite, și fetelor de la CS Victoria Cumpăna și CSS1 Constanța.
 
În competiție au concurat 158 de gimnaste de la 5 ani până la categoria peste 16 ani, însoțite de 21 de antrenori și 15 arbitri, de la cluburile: CSM Arad, CS Gloria 2018 Bistrița, ACS Carla Ritmic Gim Brașov, ACS Ritmic Aly Gym Brașov, CSU Brașov, ACS Dandri București, ACS Luisa Dedu Gymnastics București, CS Olimpia București, ACS Pro Aktiv București, CS Sportul Studențesc București, CSS Triumf București, CS UNEFS București, CSM Cluj-Napoca, CSS1 Constanța, CS Victoria Cumpăna și CSM Ploiești.
 
CS Victoria Cumpăna a participat cu opt gimnaste, pregătite de Elena Vlad: Elena Cășăriu, Erika Șelaru, Bianca Georgescu, Antonia Luțan, Andrada Luțan, Amalia Banciu, Maya Ulrich și Miruna Matei. Micile sportive au obținut opt medalii, astfel: Miruna Matei (10 ani) - una de aur și două de argint, Elena Cășăriu (7 ani) - trei de bronz, Antonia Luțan (9 ani) - una de bronz, Bianca Georgescu (9 ani) - una de bronz. „Felicitări campioanelor noastre și mult succes în competițiile viitoare! În perioada 3-5 septembrie, are loc Campionatul Național de junioare 3, la Ploiești“, se arată pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.
 
De la CSS1 Constanța au urcat pe podium Ioana Vasiliu - medalie de argint pentru exercițiu fără obiect; Emma Diaconu - medalie de bronz la cerc; Cristina Halep - medalie de bronz la măciuci. Delia Stîngă a ocupat locul 11, iar Izabela Tilincă s-a clasat pe poziția a 12-a (prof. Luiza Cerbula); Daria Vasilescu - aur la măciuci, argint la individual compus, bronz la panglică; Iulia Caraman - argint la panglică și măciuci, bronz la individual compus și la minge; Beatrice Ristea - bronz la exercițiul cu cerc (prof. Mariana Paris). Coregraf, Mădălina Stahei. „Felicităm gimnastele noastre și le urăm succes la Campionatul Național! Felicitări întregii echipe organizatorice: Puiu Simona și Liliana Băsescu, părinți, sponsori... Mulțumim tuturor!“, a postat Mariana Paris pe Facebook.

Sursa foto: Facebook (Cumpăna News, Mariana Paris) 
     
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citeşte şi:

 
Sportivele de la CSS1 Constanța și Victoria Cumpăna, noi rezultate frumoase la gimnastică ritmică
 
Gimnastică ritmică
Micile sportive de la CSS1 Constanța și Victoria Cumpăna, pe podium la Naționale

Ti-a placut articolul?

Comentarii