Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectatorii au intrare liberă la meciul FC Viitorul - Cerno More Varna, de astăzi

ro

25 Mar, 2016 00:00 2096 Marime text
FC Viitorul şi echipa bulgară Cerno More Varna se vor întâlni astăzi într-un meci de verificare. Partida este programată, de la ora 17.00, pe stadionul central din Complexul Academiei Hagi de la Ovidiu, iar intrarea este liberă. Toţi abonaţii clubului care vor veni la meci vor avea prioritate în ocuparea locului inscripţionat pe cardul de abonat.
 
FC Viitorul nu-i va putea utiliza în această partidă pe Arpad Tordai, Dragoş Nedelcu şi Florin Tănase, prezenţi în această perioadă la loturile naţionale, Under-19 (primii doi), reprezentativa de seniori a României (Tănase). FC Viitorul şi Cerno More Varna s-au mai întâlnit în toamna anului 2015 în două rânduri în partide de verificare. Pe 4 septembrie, bulgarii s-au impus cu 2-0 la Ovidiu, iar pe 14 noiembrie, constănţenii au câştigat cu 2-1 meciul de la Balcic.

Florin Tănase, titular în meciul cu Lituania

Florin Tănase a evoluat în meciul amical pe care naţionala României l-a disputat împotriva Lituaniei, la Giurgiu. Confruntarea s-a încheiat cu victoria Naţionalei lui Anghel Iordănescu, scor 1-0 (0-0). Unicul gol al partidei a fost înscris de Nicuşor Stanciu, în minutul 65. Florin Tănase a fost titular şi a evoluat până la pauză. „Sunt fericit că am jucat pentru echipa naţională a României. Sper să am cât mai multe selecţii şi să le aduc bucurii suporterilor români. Am fost onorat să joc în meciul cu Lituania, fiecare fotbalist se gândeşte să ajungă la echipa naţională. Înainte de meci, antrenorul meu de la FC Viitorul, Gică Hagi, mi-a trimis un mesaj în care mi-a urat baftă. Colegii de la lot urmăresc meciurile Viitorului şi ne apreciază, spun că jucăm cel mai frumos fotbal“, a declarat Florin Tănase.
 
Echipa României din meciul cu Lituania a fost: Pantilimon - Măţel, Chiricheş, Moţi, S. Filip (86 Toşca) - Pintilii, Sânmărtean (59 Hoban) - Torje (58 Ivan), B. Stancu (76 Hora), Fl. Tănase (46 Stanciu) - Rusescu (46 Keşeru). Echipa României va susţine, duminică, la Cluj, un alt meci de verificare. Adversară îi va fi deţinătoarea titlului european, Spania, partida fiind programată de la ora 21.45.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii