Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simboluri ale Constanței Banner cu imaginea lui Jean Constantin și sigla FC Farul, afișat la Vatican

ro

18 Jun, 2021 00:00 4378 Marime text

 
  • Fanii FC Farul Constanța trimit imagini din întreaga lume cu materiale care poartă însemnele clubului de pe litoral și care sunt postate pe pagina de Facebook „Peluza Marină - Farul“.
 
Fani ai FC Farul Constanța din întreaga lume continuă să trimită imagini din diverse puncte de pe glob cu materiale care poartă însemnele clubului de pe litoral, răspunzând pozitiv demersul inițiat pe pagina de Facebook „Peluza Marină - Farul“.
 
Suporterii au trimis până acum imagini realizate în Spania, Italia, Franța, Anglia, Bahamas, Canada, Belgia, Germania, Thailanda, Brazilia, SUA, canalul Suez, dar și de la Vatican (micul stat ecleziastic, al cărui teritoriu este o enclavă în capitala Italiei, Roma, condus de către episcopul Romei, Papa), reședința teritorială a Sfântului Scaun.

Prezent la Vatican, un fan al „marinarilor“ nu a ratat ocazia de a contribui și el la colecția foto de suflet a Farului. Imaginea care a fost trimisă de la Vatican și care a fost postată pe pagina „Peluza Marină - Farul“ conține două simboluri ale Constanței: marele artist Jean Constantin și sigla FC Farul, clubul fanion al litoralului. Imaginea cu Jean Constantin (actorul inegalabil care s-a născut la Techirghiol, în 1927, și a decedat în 2010, la vârsta de 82 de ani, la Constanța) este însoțită de mesajul „Nu dau eu Constanța mea“, după cum cânta Jean Constantin, „Pe toată America nu-mi dau eu Constanța mea!“.
 
Din SUA, a fost trimisă o imagine de pe Delaware, râu important în estul Americii, care izvorește din statul New York, dar şi depe Times Square (New York). În Anglia, un fan înfocat s-a fotografiat cu un fular cu FC Farul la stadionul Wembley, iar altul pe arena din Manchester. Din Italia a mai venit o imagine şi de la Udine.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea Galerie Foto găsiți mai multe imagini cu însemne ale FC Farul pe meridianele lumii. Sursa foto: Facebook (Peluza Marină - Farul)      
              
Citește și:

Cu Farul Constanța peste mări și țări. Din Vancouver până la Bangkok și în Bahamas. „Forza Farul!“ la canalul Panama!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii