Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Şi-a regăsit plăcerea de a juca fotbal“ Trei fotbalişti de la FC Viitorul, în echipa ideală a etapei a noua din Liga 1

ro

19 Sep, 2019 00:00 1775 Marime text

Cea mai bună echipă din etapa a noua a Ligii 1, rundă în care FC Viitorul i-a administrat prima înfrângere  stagională fostului lider Gaz Metan Mediaş (scor 4-1), cuprinde trei jucători de la formaţia constănţeană: fundaşul dreapta Radu Boboc, stoperul Bogdan Ţîru şi atacantul Gabriel Iancu.

„Internaţionalul de tineret şi-a trecut în cont a doua pasă de gol din ediţia curentă. A dominat întreg flancul drept“, se menţionează despre Boboc (20 de ani, cu opt jocuri la activ până acum în sezonul de faţă). „Un adevărat lider în teren. Contribuție importantă la victoria cu Gaz Metan. Cel mai ofensiv fundaș al constănțenilor în prima parte a sezonului“, se spune despre Ţîru (25 de ani), care a jucat în toate cele nouă etape ale sezonului. „Revenit în vară la Viitorul, şi-a regăsit plăcerea de a juca fotbal. A reuşit o dublă şi a urcat in fruntea clasamentului golgheterilor cu șapte reuşite, toate din acţiune“, este caractezirea lui Iancu (25 de ani), folosit în şapte runde în această stagiune.
Echipa ideală a etapei a noua (în sistemul 4-4-2) a fost: Aioani (Chindia) - Boboc (FC Viitorul), Ţîru (FC Viitorul), Planic (FCSB), Panţîru (FCSB) - Itu (CFR Cluj), Deac (CFR Cluj), Sorescu (Dinamo), Pereira (CFR Cluj) - Iancu (FC Viitorul), Fl. Coman (FCSB). Antrenor, Bogdan Vintilă (FCSB).   

Sursa foto: FC Viitorul

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii