Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:02 04 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Show de skandenberg la Eforie Nord cu Radu Valahu

ro

26 Jun, 2021 09:49 1741 Marime text
 
  • Radu Valahu este unul dintre cei mai cunoscuţi oameni ai sportului celor cu braţe de fier din România.

În seria evenimentelor sportive ale verii 2021, care au loc la Eforie Nord, pe plaja Fortuna din zona Belona, sâmbătă, 26 iunie, este programat show-ul de skandenberg care-l are ca invitat, de la ora 12.00, pe celebrul Radu Valahu.  

Inegalabilul Radu Valahu Georgescu vine cu accesoriul lui indispensabil, masa de skanderberg, gata să găsească noi campioni la Eforie Nord, plus alte multe surprize! Eveniment organizat de Promotor Adrian Troscenco, sponsor - Fortuna, sponsor tehnic Kelme Romania Oficial & Dornik de Sport Romania. Parteneri - DJTS Constanta şi Primăria şi Consiliul Local Eforie. Toţi cei care vor fi alături de noi la Eforie Nord vor avea posibilitatea să participe la jocurile de pe plajă alături de invitaţi, să-i cunoască, să primească cadouri inedite, pregătite de sponsorii noştri şi firește sesiuni de autografe şi poze de neuitat, se arată într-un comunicat al organizatorilor.  

UPDATE:

La eveniment a fost prezent, printre alţii, şi fostul mare portar de fotbal Rică Răducanu.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secţiunea Galerie Foto găsiţi mai multe imagini de la eveniment. Sursa foto: Facebook (Radu Lefca)

Ti-a placut articolul?

Comentarii