Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Fosta mare handbalistă Luminița Huțupan - Dinu a venit la Eforie Nord (galerie foto)

ro

24 Jul, 2021 00:00 3577 Marime text
 

 
  • Luminița Huțupan - Dinu este considerată cel mai mare portar din istoria handbalului feminin românesc.
 
Un nou eveniment sportiv al verii 2021 se desfășoară în acest weekend, la Eforie Nord, pe plaja Fortuna, din zona Belona. Va fi prezentă fosta mare handbalistă Luminița Huțupan - Dinu, care le va avea alături pe micile handbaliste de la Clubul Kir Handbal.
 
Acțiunea va începe la ora 10.00, iar organizatorii anunță surprize și premii. Fostul mare portar român li se adaugă altor sportive celebri care au participat, pe plaja de la Eforie Nord, la acțiunile săptămânilor trecute, nelipsind Radu Valahu, Rică Răducanu, Gheorghe Mihali sau Marian Ivan, după cum într-un weekend a avut loc și un meci de fotbal între FC Farul Old-Boys și o selecționată a jurnaliștilor.
 
În vârstă de 49 de ani, Luminița Huțupan - Dinu este considerată cel mai mare portar din istoria handbalului feminin românesc. A jucat la echipe precum Fibrex, Oltchim, Krim au Kometal. În cariera sa, a cucerit mai multe titluri de campioană națională, dar și trofee ale Ligii Campionilor. În 2005, a obținut alături de echipa României medalia de argint la Campionatul Mondial. A fost desemnată cel mai bun portar la Campionatul European din 2000 și la Campionatul Mondial din 2005. Este cetățean de onoare al municipiilor Rm. Vâlcea și Piatra Neamț.  

UPDATE: 

La acţiunea de la Eforie Nord au fost prezenţi şi fostul mare fotbalist Rică Răducanu, şi Aihan Omer, reputatul antrenor de handbal. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Kelme Romania Oficial) 


Citește și:
 
UPDATE. Eforie Nord
FC Farul Old-Boys, meci de fotbal pe plajă cu selecționata jurnaliștilor (galerie foto)


UPDATE
Show de skandenberg la Eforie Nord cu Radu Valahu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii