Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul Ştefan Mihu, Denis Alibec şi alţi foşti fotbalişti ai FC Farul, printre membrii cotizanţi ai SSC Farul (galerie foto)

ro

24 Nov, 2017 00:00 4325 Marime text
După ce au încheiat prima parte a campionatului pe 18 noiembrie, jucătorii SSC Farul au continuat pregătirea, la stadionul „Farul“, urmând a intra în vacanţă pe 1 decembrie. 

Sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 11.00, a fost convocată Adunarea Generală a membrilor Asociaţiei Suporter Spirit Club Sportiv Farul Constanţa, ordinea de zi fiind următoarea: 1. Prezentarea Raportului de activitate pentru turul sezonului competiţional 2017 – 2018; 2. Alegerea componenţei Consiliului Director al Asociaţiei Suporter Spirit Club Sportiv Farul Constanţa; 3. Diverse.

Aşteptaţi în număr mare

„A doua jumătate a anului 2017 a adus mai multe schimbări. Clubul a devenit unul profesionist, aşa cum se cuvine pentru onorarea corespunzătoare a competiţiei în care este implicat. Au fost operate modificări la nivelul conducerii executive, al staff-ului tehnic, dar şi în ceea ce priveşte lotul de jucători. Tocmai de aceea, considerăm că se impune şi organizarea de noi alegeri pentru stabilirea componenţei Consiliului Director. Mandatul de un an acordat acestuia, în 27 ianuarie, este oricum pe sfârşite, astfel încât dorim să profităm de faptul că meciurile oficiale s-au încheiat pentru acest an şi am ales să devansăm data alegerilor“, au explicat cei de la SSC Farul, care au mai spus: „Vă aşteptăm în număr cât mai mare la Adunarea Generală. Pot participa toţi suporterii SSC Farul, indiferent dacă deţin sau nu statutul de membru cotizant, însă vor putea vota şi candida doar membrii cotizanţi cu o vechime minimă de cel puţin trei luni în cadrul Asociaţiei, calculată de la data programată pentru întrunirea Adunării Generale (începând cu data de 9 septembrie)“.

Cine mai sunt membri cotizanţi

Potrivit farul.ro, printre membrii cotizanţi ai SSC Farul se numără, alături de suporteri şi membri ai conducerii clubului, foştii fotbalişti ai FC Farul Denis Alibec, Alexandru Măţel, Cosmin Matei, Daniel Florea şi Stelian Carabaş, senatorul de Constanţa Ştefan Mihu, fraţii Lică, Eden (antrenor de tenis) şi Iurgen (arbitru de fotbal) - băieţii lui Marcel Lică, preşedintele executiv al SSC Farul, sau antrenorul Claudiu Moraru.     

Până când pot fi depuse dosarele de candidatură

Cerinţele pe care trebuie să le întrunească potenţialii candidaţi şi documentele pe care trebuie să le depună la secretariatul asociaţiei sunt următoarele: stagiu de cotizare complet la data de 9 decembrie a.c., tranşa corespunzătoare tipului de membru (senior, marinar, lup de mare); copie după cazierul judiciar, eliberat în luna noiembrie/ decembrie; copie după cazierul fiscal, eliberat în luna noiembrie/ decembrie; curriculum vitae şi/sau scrisoare de intenţie; fotografia candidatului (opţional). În vederea realizării buletinelor de vot şi a prezentării candidaţilor, dosarele de candidatură vor fi depuse până cel târziu joi, 7 decembrie a.c. Regulamentul de vot va face obiectul unei comunicări ulterioare din partea SSC Farul.

„Ne gândim de pe acum la cantonament şi la împrospătarea lotului“

„Din punctul meu de vedere, a fost foarte bine pentru SSC Farul în prima parte a campionatului. Suntem pe un drum bun. Ne-am aşezat bine şi am acumulat puncte suficiente, cât să ne dea speranţa că returul va fi şi mai bun şi că vom promova. Contractul de finanţare cu Primăria se derulează fără probleme. Mai sunt restanţe salariale, dar zilele acestea va veni tranşa a doua de bani şi lucrurile se vor regla. În scurt timp vom ajunge la zero şi vom intra pe un făgaş normal şi din acest punct de vedere. Ne gândim de pe acum la cantonament şi la împrospătarea lotului“, a declarat Marcel Lică. 

Sursa foto: farul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii