Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:08 01 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se pot achiziţiona bilete la meciul FC Viitorul - Astra Giurgiu

ro

29 Nov, 2019 00:00 1304 Marime text

Stadionul central din cadrul bazei sportive a Academiei Hagi, de la Ovidiu, găzduieşte joi, 5 decembrie, de la ora 20.30, partida FC Viitorul - Astra Giurgiu, din etapa a 19-a a Ligii 1.
Biletele de intrare se pot achiziţiona deja, la preţurile de: 40 de lei - la tribuna I, 20 de lei - la tribuna a II-a şi 10 lei - la peluze. Numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană va fi de patru. Biletele de acces se pot procura atât online, prin reţeaua bilete.ro, cât şi în reţeaua parteneră, în magazinele Poşta Română, Inmedio, Germanos şi Vodafone. Online, pe site-ul Bilete.ro şi fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice. Acestea nu necesită printare deoarece codul primit poate fi scanat la intrarea în stadion de pe dispozitivul mobil. În ziua programării meciului, la stadion se vor comercializa bilete la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 16.30, doar dacă acestea nu se epuizează online.


Posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare şi invitaţii le este recomandat ca accesul în tribunele stadionului în ziua disputării meciului să se facă în intervalul orar 19.30 - 20.00, pentru a se evita aglomeraţia la căile de acces ale tribunelor. De asemenea, posesorii de abonament tip card (meciuri oficiale Liga I), vor avea acces în tribune prin porţile de intrare special dotate cu turnichete. Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.


De asemenea, posesorii abonamentelor îşi vor respecta locul şi rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziţionare. Spectatorii care vor fi prezenţi în sectoarele de tribune ale stadionului pentru vizionarea meciului trebuie să respecte locul, rândul şi sectorul din tribună inserat pe biletul de acces achiziţionat. Spectatorii care îşi părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control şi să revină în incinta stadionului pe aceeaşi poartă de acces şi pe aceleaşi locuri inserate pe documentele respective.


Ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribunele stadionului decât cel inserat pe documentul de acces achiziţionat este interzisă. Totodată, fumatul şi consumul de seminţe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului.
Şi la acest meci, FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca joi, 5 decembrie, la ora 19.15, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
Înainte de meciul cu Astra, FC Viitorul întâlneşte în Liga 1 FC Botoşani (în deplasare), luni, 2 decembrie, de la ora 20.30.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa


Citeşte şi:

Egal între Astra Giurgiu şi FC Viitorul în Liga 1. Echipa lui Hagi e pe locul trei în clasament
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii