Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:29 25 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scrimera Daria Olteanu, de la CSS1 Constanţa, a câştigat etapa a opta din Circuitul European (galerie foto)

ro

26 Apr, 2016 00:00 1203 Marime text


La începutul anului trecut, Confederaţia Europeană de Scrimă a demarat un proiect ambiţios pentru scrimerii tineri de pe continent. Etapa a opta a Circuitului European Under-14, la feminin şi masculin, a avut loc la Bucureşti. Evenimentul a fost organizat de CS UNEFS, în colaborare cu Federaţia Română de Scrimă, şi a fost găzduit de Sala de Scrimă Floreasca. La competiţie s-au prezentat 61 de sportivi.
 
La fete, câştigătoare a fost Daria Olteanu, de la CSS1 Constanţa, în timp ce la băieţi, etapa i-a revenit lui Daniel Popa, de la CS UNEFS. La runda a opta, Constanţa a fost reprezentată de şase băieţi (Rareş Echimenco, Stefan Baciu, de la CSS1 Constanţa, şi Andrei Papp, Horia Nistor, Dimu Matei Purcărea şi John Nour, de la Farul Constanţa) şi de opt fete, dintre care Daria Olteanu, Anja Bleanda, Maria Stan şi Maria Eva Marinescu, de la CSS1 Constanţa, şi Iulia Munteanu, Theodora Sabina Ion, Teodora Elena Nurciu şi Ann Caramanian, de la Farul Constanţa.
 
Felix Rizea este masterand la Facultatea de Ştiinţele Comunicării şi Ştiinţe Politice a Universităţii „Andrei Şaguna” Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii