Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sâmbătă, al doilea amical Vestiarul FC Farul Constanţa are o nouă faţă. Ca la marile echipe! (galerie foto)

ro

24 Jan, 2020 00:00 4671 Marime text

În vestiarul FC Farul, de la stadionul „Gheorghe Hagi“ din Constanţa, au fost aduse îmbunătăţiri, la locurile rezervate jucătorilor, clubul de pe litoral aliniindu-se astfel, prin noua faţă, marilor echipe. Modernizările constau, la fiecare loc, în amplasarea pozei, a numelui şi a numărului purtat pe tricou de fotbalistul respectiv, alături de sigla clubului. Încă nu au fost realizate noile colaje pentru jucătorii achiziţionaţi în această iarnă, până acum, şi cărora încă nu le-au fost repartizate numerele de joc.
 
Sâmbătă, 25 ianuarie, de la ora 11.00, FC Farul va disputa al doilea meci amical al perioadei de pregătire, după 4-0 cu echipa Under-19 a clubului. Pe stadionul din Tuzla, echipa antrenată de Ianis Zicu va întâlni CS Poseidon Limanu-2 Mai, formaţie nou-promovată în Liga a 3-a, care a încheiat prima parte a campionatului, seria secundă, pe locul opt în clasament.
 
„A fost bine în prima săptămână de pregătire. Ne readaptăm la efort. Am avut o vacanţă destul de lungă. Am început cu un joc amical cu juniorii. Încet-încet, ne vom intra în mână şi vom strânge mai multe minute în amicale. Ne pregătim pentru ce ne aşteaptă în campionat. Echipa e închegată din turul campionatului. Acum ne cunoaştem între noi mult mai bine şi avem aşteptări mai mari pentru retur. Distanţa e mică până la locul de baraj. Ca şi alte echipe, şi noi visăm la el. Dar pentru aceasta trebuie să menţinem seria foarte bună de acasă şi să ne îmbunătăţim meciurile de deplasare“, a declarat portarul Vlad Muţiu, căpitanul FC Farul.
 
Echipa de pe litoral a încheiat meciurile din 2019 din ediţia 2019/2020 a Ligii a 2-a pe locul nouă în clasament, cu 29 de puncte şi +2 la „adevăr“, înregistrând în cele 20 de partide disputate opt victorii, cinci egaluri şi şapte eşecuri, golaveraj 24-18. „Marinarii“ sunt la şase puncte de locul trei, care asigură prezenţa la barajul de promovare în Liga 1.
 
Echipa de pe litoral a înregistrat performanţa ca în meciurile jucate acasă în 2019 în sezonul 2019/2020 al Ligii a 2-a să nu piardă! Mai mult, cele nouă partide disputate pe litoral le-a încheiat cu un bilanţ excelent, opt victorii şi un egal, golaveraj 18-3. În deplasare însă, bilanţul este mai modest, „marinarii“ nereuşind să câştige vreun meci şi cucerind patru puncte, în urma a patru egaluri. În primul meci din 2020, FC Farul va întâlni pe teren propriu, în etapa a 22-a, Concordia Chiajna (locul 16, cu 21 de puncte).    
 
Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanţa)  
 
Citeşte şi:
 
Interviu online cu Tiberiu Curt, managerul FC Farul Constanţa Tema este - „Marinarii“ şi parcursul lor din 2020 în Liga a 2-a

Sâmbătă, un nou amical FC Farul a transferat un fost internaţional de tineret al Republicii Moldova

Baudouin Kanda crede că FC Farul poate recupera distanţa care o desparte de locul de baraj

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Stomeleag 24 Jan, 2020 09:22 Umerasele sunt belea, din sarma...foarte originale, dar cam laice