Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șahist la CS Năvodari La 11 ani, Gabriel Sterpu a concurat la seniori și a obținut patru victorii din șapte posibile (GALERIE FOTO)

ro

24 Dec, 2021 00:00 2575 Marime text

 

 
  • Un alt sportiv al clubului din Năvodari, Sergiu Iordache, s-a clasat pe locul secund, din 17 concurenți.    
 
Concursul de șah Grand Prix Fianchetto Tomis Mall le-a prilejuit evoluția și mai multor componenți ai secției de profil de la CS Năvodari, pregătiți de Daniel Panainte. 
 
 
Clubul din Năvodari a fost reprezentat de Gabriel Sterpu, Sergiu Iordache, Darius Grigore, Vlad Avramescu și Luca Pelivan. Toți au avut evoluții apreciate, remarcându-se în mod deosebit Gabriel Sterpu și Sergiu Iordache. Primul, care are numai 11 ani, a debutat la categoria seniori, la care s-a descurcat de minune, obținând patru victorii din șapte posibile. De asemenea, Sergiu Iordache s-a clasat pe locul secund, din 17 concurenți.    
 
În luna octombrie a acestui an, juniorii de la CS Năvodari au participat la ediţia a 14-a a „Cupei Ziua Armatei Române“, întrecere tradiţională organizată şi în acest an, la Mangalia, de Andrei Furcă. CS Năvodari a înscris în concurs 12 sportivi, care au înregistrat rezultate deosebite, gruparea din Năvodari clasându-se pe locul întâi. Iulia Piștea, Ramona Stoica, Gabriel Sterpu, Ana Maria Sterpu, Delia Panfil, Cristian Diaconescu, Rareș Diaconu, Gabriel Cobzariu, Rafael Ilici, Albert Ilici, Ioana Averiti şi Adrian Melinte au evoluat foarte bine, iar Iulia Piștea a reușit frumoasa performanța de a termina competiţia cu punctaj maxim, ocupând totodata și prima treaptă a podiumului.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Năvodari)
 
Citește și:

Şah
CS Năvodari, pe locul întâi la „Cupa Ziua Armatei Române“. Iulia Piştea, cu punctaj maxim (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii