Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:46 04 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Turneul „Năvodari Open“ la șah. De la CS Năvodari, Iulia Piștea și Gabriel Sterpu au cucerit aurul

ro

10 Jun, 2021 00:00 1985 Marime text

Peste 170 de șahiști, din întreaga țară, au participat la competiția de la Năvodari. 
 
Întrecerile ediției inaugurale a turneului de șah „Năvodari Open” s-a desfășurat la Centrul de Afaceri din Năvodari, iar în întrecere și-au demonstrate abilitățile în sportul minții șahiști din Constanța, Năvodari, Brăila, Galați, Mangalia, București, Cumpăna, Slobozia, Medgidia, Sinaia, Arad, Urziceni, Craiova, Techirghiol, Ploiești, Pitești și Tulcea.
 
La start au fost 171 de participanți, iar meciurile s-au disputat simultan în cadrul a patru turnee: Open, Turneul Under-10, Turneul Under-14 și Turneul jucătorilor nelegitimați. „Doi tineri șahiști de la CS Năvodari, Iulia Piștea și Gabriel Sterpu (pregătiți de antrenorul Daniel Panainte), au avut evoluții remarcabile și au câștigat medaliile de aur, dar felicitări merită toți sportivii participanți. Maestrul Internațional Mircea Pavlov a înmânat premiile câștigătorilor și a ținut câte un discurs la fiecare categorie, fiind apreciat de tinerii șahiști pentru experiența și calitățile sale“, se arată pe site-ul oficial al CS Năvodari.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea Galerie Foto găsiți mai multe imagini de la festivitatea de premiere. Sursa foto: Facebook (Primăria Năvodari)
 
Citește și:

 
Șah
Sportivi din Constanța, pe podium la ”Cupa Satori Art Slobozia”

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii