Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șah Micuții legitimați la CSM Constanța au monopolizat podiumul la categoriile 10 și 12 ani, în cadrul Campionatului Județean (GALERIE FOTO)

ro

19 Feb, 2024 10:11 722 Marime text
Sursa foto: Facebook CSM Constanța Șah

În cadrul Campionatului Județean din Constanța, desfășurat la Năvodari între 17 – 18 februarie, șahiștii de la CSM Constanța au avut o participare de excepție.
 
Competiția a reunit la start peste 100 de sportivi, legitimați la cluburi constănțene sau cu domiciliul în județul Constanța, inclusiv sportivi din Ucraina.
 
Sportivii de la CSM Constanța au monopolizat podiumul la categoriile B10 (băieți, 10 ani), prin Vladimir Bălan – locul 1, Christian Toma – locul 2, Mihnea Otvoș – locul 3, și F12 (fete, 12 ani), prin Maria Toma – locul 1, Diana Dospin – locul 2 și Maria Curcă – locul 3!
 
Remarcabil rezultatul lui Darius Tuzlaru, care a devenit campion județean la categoria B12, cu procentaj 100%! Pe prima treaptă a podiumului au urcat și Rareș Satmarii – locul 1 la B14 și Ana Caraghete – locul 1 la F14, în timp ce Anastasia Bălan, la F10, a încheiat pe locul 2, asemenea lui Mircea Cazan, la categoria Juniori 16 ani.
 
„Felicitări, sportivilor și antrenorilor Iulian Mihailov și Marcel Ciubotariu!
Săptămâna aceasta, sportivii noștri vor mai da un test înainte de Campionatele Naționale de Juniori. Vor participa la Competiția Națională destinată sportivilor cu rating ELO sub 2200, ce se va desfășura la Eforie Nord. Hai, Constanța!”, transmite CSM Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
Șah Micii sportivi de la CSM Constanța, pe podium și la „Cupa Unirii Principatelor“, de la Mangalia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii