Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sabrina Maneca Voinea, de la CSM Constanța, laureata „Galei gimnasticii româneşti“

ro

13 Feb, 2024 10:51 913 Marime text
 
Trofeul pentru cea mai bună sportivă a anului 2023 la gimnastică artistică feminină îl va primi Sabrina Maneca Voinea, de la CSM Constanța, la „Gala gimnasticii româneşti“.
 
Evenimentul este programat vineri, 16 februarie 2024, de la ora 15.00, la Circul Metropolitan din capitală, iar intrarea spectatorilor este gratuită.
 
Medaliată cu bronz la sol la Campionatul European și ocupantă a locului 4 la Campionatul Mondial, campioana constănțeană s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris din acest an cu echipa națională, alături de Ana Maria Bărbosu, Amalia Ghigoarță, Lilia Cosman, Andreea Preda (CSS1 Constanța - CSM Constanța) și Ella Oprea Crețu.
 
Sabrina este urmată în clasamentul celor mai bune gimnaste de Alexia Vânoagă (CS Farul Constanța), Ana Maria Bărbosu, Amalia Ghigoarță, Lilia Cosman, Andreea Preda, Anamaria Mihăescu, Ariana Cotu, Miruna Botez (CSS1 Constanța) și Marcela Cercea.
 
Gimnastele fac parte din programul „Ţară, ţară, vrem campioane”, coordonat de Mariana Bitang şi de Octavian Bellu şi finanţat de OMV Petrom.
 
Sursa foto: Facebook (Camelia Voinea)
 
Citește și:

 
Sabrina Maneca Voinea, din Constanța, desemnată cea mai bună gimnastă a anului 2023
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii