Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:30 03 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sabin Ignat, de la HC Dobrogea Sud Constanța „Ne bucurăm să-l vedem în forță și așteptăm momentul revenirii pe teren!“ (video)

ro

15 May, 2020 00:00 1996 Marime text

Handbalistul de la HC Dobrogea Sud Constanța Sabin Ignat este în faza finală a recuperării medicale în urma operației pe care a suferit-o, în urmă cu patru luni, la tendonul lui Ahile.

Pe pagina de Facebook a clubului a fost postat un filmuleț cu pregătirea din izolare a sportivului, oferindu-se și informații despre situația sa actuală. „La fix 4 luni de la operație, tendonul nu-l mai supără pe Sabin, care ne arată cât de bine se mișcă. Probabil e singurul căruia i-a prins bine pauza din campionat, având timp destul să se concentreze pe recuperare în izolare. Ne bucurăm să-l vedem în forță și așteptăm momentul revenirii pe teren! Și ce izolare! Nici cel mai rău virus n-ajunge într-o asemenea priveliște. Să-i cerem lui Sabin adresa locului în care s-a antrenat?“, a fost mesajul HCDS.

Sabin Ignat a suferit grava accidentare în luna ianuarie a aceatui an, iar, la acea vreme, gruparea constănțeană anunța: „Într-un moment în care aveam tot lotul valid și ne bucuram că nu mai avem probleme, Sabin Ignat s-a accidentat la antrenamentul de luni seara și va rata restul sezonului. Sabin și-a rupt tendonul lui Ahile și a fost operat azi-dimineață. Operația a decurs foarte bine, iar recuperarea va dura până la 6 luni. Suntem alături de el și îl așteptăm înapoi la antrenamente. Toate victoriile din retur i le vom dedica lui. Multa sănătate și rabdare, Sabin! Familia HCD e cu tine! “.

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)

Citește și:

HC Dobrogea Sud acasă Sabin Ignat - „Împreună o să depășim și perioada aceasta mai dificilă“


Handbalistul Sabin Ignat, de la HC Dobrogea Sud Constanța, accidentare gravă. Va rata restul sezonului!

Handbalistul Sabin Ignat, de la HC Dobrogea Sud Constanţa, tată pentru prima dată
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii