Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au marcat patru goluri în amicalul dintre Axiopolis Cernavodă și CS Medgidia

ro

21 Jul, 2018 13:54 3132 Marime text
Echipele de fotbal din Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă (locul patru în campionat în sezonul trecut) și CS Medgidia (nou promovată) s-au întâlnit astăzi la Cernavodă cu ocazia unui meci amical.

Partida i-a revenit lui Axiopolis, scor 3-1 (1-0), golurile fiind marcate de Moise (35, 70) și Beșleagă (60 - din penalty), respectiv Muscă (86 - din penalty).

Axiopolis (antrenor, Ionel Melenco) a jucat cu: Puia (65 Nanu) - Acasandrei, G. Lazăr, L. Gheorghe, M. Hristu - Crânganu (46 Dohotariu), Crețu - Beșleagă, Vieru, Bolat (65 G. Rusu) - Moise.

Nu au jucat Andrescu, Zaharia (învoiți) și Fotescu (accidentat). Loloț, Abibula, R. Moldoveanu (toți, născuți în 1998), R. Mihalache și Răvoiu nu mai fac parte din lot. A fost rezolvat în schimb transferul lui Bolat, de la CS Năvodari. Lazăr este un fotbalist care a mai evoluat la echipe precum Unirea Slobozia sau Înainte Modelu.

După patru zile de pregătire,am susținut și prima partidă de verificare. În afară de goluri, am mai avut și alte ocazii importante, a declarat Gheorghe Stănculescu, președintele secției de fotbal a clubului din Cernavodă.  

 
Axiopolis va disputa următorul amical miercuri, 25 iulie, de la ora 18.00, tot la Cernavodă, cu Unirea Slobozia.   

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Cernavodă News)     
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii