Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a stabilit când se va disputa restanţa din Liga 1 FC Viitorul - Poli Iaşi

ro

23 Mar, 2021 17:19 2277 Marime text
  • Meciul ar fi trebuit să se joace iniţial pe 22 februarie.

Meciul de fotbal FC Viitorul - Poli Iaşi, contând pentru etapa a 24-a a Ligii 1, se va disputa joi, 8 aprilie, de la ora 19.00.

Iniţial, confruntarea fusese programată pe 22 februarie, însă la acea dată a fost oprită în minutul 67, la scorul de 0-0, arbitrul Andrei Chivulete luând această decizie din pricina ceţii, care împiedica desfăşurarea partidei în condiţii normale, vizibilitatea fiind redusă.

Cum, după o oră, nu s-a produs o îmbunătăţire a condiţiilor meteo, arbitrul a decis ca duelul să fie amânat, acesta urmând să se reia marți, 23 februarie, din minutul 67, de la scorul de 0-0.
 
A doua zi, s-a întâmpinat aceeaşi problemă şi a trebuit ca startul partidei să fie amânat cu o oră. După acest termen, ceaţa tot nu s-a ridicat, astfel că s-a luat decizia ca meciul să se joace într-o altă zi, din minutul 1. Iar noua dată a fost stabilită pentru joi, 8 aprilie.

Amical cu FC Argeş
 
Cum Liga 1 este întreruptă în această perioadă pentru acțiunile echipelor naționale de seniori și tineret, FC Viitorul va disputa vineri, 26 martie, de la ora 13.30, la Buftea, o partidă amicală cu echipa de Liga 1 FC Argeș.

Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii