Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a scurs un an de la moartea lui Nicolae Mihăilescu, fost jucător în fotbalul tulcean. A evoluat şi la Granitul Babadag

ro

22 May, 2021 00:00 3641 Marime text
 
  • Nicolae Mihăilescu a venit la Granitul Babadag cu ani în urmă, de la Heraclea Enisala.
 
S-a scurs un an de la moartea lui Nicolae Mihăilescu, fost jucător în fotbalul tulcean. Nicos, cum îi spuneau prietenii, a evoluat ca portar, participând și în Divizia C cu Granitul Babadag.
 
„Odihnă veșnică și Dumnezeu să-l ierte! Conducerea CS Granitul Babadag, împreună cu jucătorii săi, transmit condoleanțe familiei Mihăilescu, greu încercată în aceste momente!“, a fost mesajul de anul trecut al clubului tulcean, cu ocazia nefericitului eveniment. Nicolae Mihăilescu a venit la Granitul, cu ani în urmă, de la Heraclea Enisala. Pasiunea sa pentru fotbal i-a transmis-o și fiului său, care a jucat fundaș central la CSS Tulcea și Granitul Babadag, dar o accidentare serioasă l-a împiedicat să urce în carieră.
 
„Regretăm plecarea dintre cei vii a lui Nicolae, un om și un coleg deosebit. Dumnezeu să-l aibă în paza sa!“, a spus și Pantelie Alempe, fost coleg cu Nicolae Mihăilescu la Granitul, iar în prezent jucător la întrecerile de old-boys, dar și antrenor. „Condoleanțe familiei și multă putere să treacă peste această pierdere. Dumnezeu să-l odihnească în pace!“, a fost un alt mesaj. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
    
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii