Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyştii de la Tomitanii Constanţa s-au clasat pe locul opt în SuperLigă, după ce încheiaseră pe cinci sezonul regulat

ro

27 May, 2019 00:00 2556 Marime text
Echipa de rugby Tomitanii Constanţa, nou promovată în SuperLigă, s-a clasat în final pe locul opt în eşalonul de elită din România, după ce, ieri, au cedat cu 12-14 (3-3) în partida pentru locurile 7-8, disputată pe stadionul „Olimpia“ din Bucureşti, contra unei alte nou promovate, Gloria Buzău.
 
Formaţia de la malul mării se clasase pe locul cinci după sezonul regulat al SuperLigii, dar apoi, în play-out, a pierdut ambele meciuri disputate, situându-se astfel pe opt. Campioană a României a devenit CSM Ştiinţa Baia Mare, care a dispus cu 24-22 (7-3) în finala mare de CSA Steaua Bucureşti, partida fiind arbitrată de constănţeanul Robert Diaconescu, şeful „cavalerilor“ de pe litoral. Medaliile de bronz le-au revenit rugbyştilor de la CSM Bucureşti, învingători în finala mică în faţa campioanei din sezonul trecut, Timişoara Saracens, scor 20-19 (6-5).
 
Ieri s-a încheiat şi turneul final al Diviziei Naţionale de rugby Under-15, care a fost găzduit de Constanţa. Pe locul întâi pe ţară s-a clasat CSS Unirea Iaşi (24-7 în finala mare cu Aurora Băicoi), în vreme ce pe trei a încheiat competiţia ACSOV Pantelimon, după 14-0 în finala mică cu CS Tecuci.
 
Sursa foto: Facebook (Romanian Rugby Federation)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii