Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyștii de la Tomitanii Constanța, primul punct în campionat, însă după un meci în care arbitrajul i-a nemulțumit

ro

26 Oct, 2019 16:12 2948 Marime text
Echipa de rugby Tomitanii Constanța a obținut, astăzi, primul punct în SuperLigă, în etapa a noua, în urma partidei din deplasare cu Universitatea Cluj, pierdută de oaspeți cu 34-40 (21-14).

Ultima în clasament, pe poziția a șaptea, formația Tomitanii a întâlnit echipa de pe locul patru, în fieful căreia a condus până pe final. Cei de la Tomitanii s-au arătat însă nemulțumiți de maniera de arbitraj.

În minutul 80, eram în avantaj cu 34-28, apoi scorul a devenit 34-33, în minutul 81. Partida a fost prelungită nejustificat, după părerea noastră, cu șase minute, gazdele impunându-se cu 40-34, după încă un seu transformat. Apreciem că au fost greșeli importante de arbitraj împotriva noastră și vom face memoriu la comisie. La 31-14, ni s-a anulat un eseu după vreo trei minute, când jucătorul nostru se pregătea să transforme!  În partea secundă, am avut și două cartonașe galbene, a declarat Răzvan Bota, managerul general al Tomitanilor.


La Cluj, pentru echipa de pe litoral au marcat Nasalo – 2 eseuri, Gigauri, Barbu – câte un eseu, Baron – patru transformări și două lovituri de pedeapsă.   

Sursa foto: Facebook (Romanian Rugby Federation)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii