Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyștii de la Tomitanii Constanța, în mijlocul copiilor de la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica“ (galerie foto + video)

ro

24 Oct, 2019 00:00 3858 Marime text

Șase rugbyști de la echipa de SuperLigă Tomitanii Constanța, alături de Cristian Cojocaru, președinte și antrenor la clubul de pe litoral, au participat, ieri, la o acțiune de promovare a rugby-ului și de inițiere în sportul cu balonul oval, la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica“ din Constanța.



20 dintre rugbyștii de la Tomitanii au participat ieri la o acțiune „Curățăm Constanța noastră“, iar, în paralel, Johnny Sola, Florian Ciocoiu, Ionuț Macoveanu, Kamil Sobota, Bogdan Neacșu și Dragoș Burlacu s-au aflat în mijlocul copiilor de la Școala 30. „Ne-a făcut plăcere această acțiune. Mi-a adus aminte cum am început proiectul Tomitanii, în urmă cu zece ani. Copiii (elevi în clasele 3-4) s-au bucurat nespus, au cerut autografe. Unii nu știau de rugby, credeau că balonul oval e de la fotbal american. Au fost încântați de joacă. Încercăm ca în fiecare săptămână să mergem în școlile din Constanța și să popularizăm rugby-ul“, a declarat Cristian Cojocaru.

Citește și:

Tomitanii Constanţa. Povestea merge mai departe O nouă grupă de puşti a început aventura în rugby, la zece ani de la demararea proiectului (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii