Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyştii de la Tomitanii Constanţa au efectuat vizita medicală. Momentan, lotul de jucători e unul restrâns numeric

ro

17 Feb, 2021 00:00 3810 Marime text

 
  • Rugbyştii de la Tomitanii Constanţa se pregătesc în această perioadă pe plan local.
 
Tomitanii Constanţa, reprezentanta litoralului în eşalonul de elită al rugby-ului românesc, SuperLiga, s-a reunit în vederea sezonului 2021 al competiţiilor interne, iar, marţi, rugbyştii au efectuat vizita medicală.
 
În această perioadă, Tomitanii îşi desfăşoară pregătirea pe plan local - pe plajă, pe stadion şi în sala de forţă - campionatul urmând să demareze în primăvară. „Lotul de jucători este deocamdată unul restrâns numeric, din pricina finanţării insuficiente. Sperăm însă ca lucrurile să intre pe făgaşul normal, pentru a ne putea desfăşura activitatea în condiţii bune, astfel încât să reprezentăm în continuare Constanţa în SuperLigă. Suntem singura echipă de seniori la rugby la nivelul municipiului şi avem şi reprezentare la echipa naţională. Nutrim speranţa că vom beneficia de sprijin financiar suficient de la bugetul local, iar activitatea noastră nu va avea de suferit. Calendarul competiţional este unul încărcat şi presupune cheltuieli mari”, a declarat Cristian Cojocaru, preşedintele clubului Tomitanii.
 
Pe lângă echipa de seniori, gruparea constănţeană are şi o grupă de copii, Under-10, formată din 20 de mici jucători născuţi în anii 2010 şi 2011, care îşi derulează şi ea pregătirea în această perioadă.
 
În secţiunea Galerie Foto a acestui articol găsiţi mai multe imagini cu rugbyştii de la Tomitanii prezenţi la vizita medicală.
 
Citeşte şi:

Doi rugbyşti de la Tomitanii Constanţa, transferaţi de CSA Steaua Bucureşti

Bucureşti. Lanţ uman
Protest la Stadionul National de Rugby „Arcul de Triumf”. Au participat şi constănţeni

 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii