Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyștii de la CS Năvodari au învins detașat Grivița București și s-au calificat în finala Diviziei Naționale de seniori

ro

11 May, 2019 19:16 1263 Marime text
La sâmbăta fastă a rugby-ului constănțean a contribuit și CS Năvodari, care a reușit performanța de a se califica în finala Diviziei Naționale de seniori, în care va lupta pentru titlul de campioană cu Știința Petroșani.

În semifinală, echipa de pe litoral, pregătită de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase a întâlnit astăzi pe teren propriu RC Grivița Bcuurești, pe care a învins-o detașat, cu 53-0.

Pentru CS Năvodari au punctat Andrei Ciubotariu – 2 eseuri, Marian Niță – un eseu, Răzvan Barbu – un eseu, Onal Agiacai –un eseu, Mihai Comănici – un eseu, Petre Neacșu – un eseu, Alexandru Dan – un eseu, Alexandru Trandafir – 4 transformări, Cristian Văcaru – o transformare și un drop-goal.

Tot astăzi, Știința Petroșani și-a asigurat accederea în ultimul act, după ce a învins în propriul fief RC Bârlad cu 26-17.

Felicitări maxime băieților noștri! Peste o săptămână, jucăm finala mare, la București.  Succes, CS Năvodari!, se arată pe pagina de Facebook a CS Năvodari.

Formația de pe litoral a ajuns la 12 victorii în acest sezon în DNS, câștigând toate partidele disputate.

Sursa foto: Facebook (CS Năvodari)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii