Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby Tomitanii Constanţa şi CS Năvodari, primele meciuri oficiale din noul an. Ambele echipe joacă acasă

ro

30 Mar, 2019 00:00 1988 Marime text
Echipa de rugby Tomitanii Constanţa, nou promovată în eşalonul de elită din România, SuperLiga, începe sâmbătă, 30 martie, evoluţiile din partea secundă de campionat.

Aflată pe locul şapte în clasament, cu cinci puncte, formaţia de pe litoral se va duela pe teren propriu cu CSM Ştiinţa Baia Mare, echipa de pe poziţia a patra, cu 22 de puncte, care în tur s-a impus cu 52-11. Meciul va fi găzduit de stadionul „Mihai Naca“ din Constanţa, de la ora 11.00. Tot sâmbătă, dar de la ora 14.00, pe stadionul „Flacăra“ din Năvodari se va disputa partida dintre CS Năvodari şi RC Griviţa Bucureşti, în debutul turneului play-off al Diviziei Naţionale de seniori. CS Năvodari a câştigat Grupa Centru-Sud a campionatului fără a cunoaşte înfrângerea.
 
HC Dobrogea Sud întâlneşte FC Porto
 
În grupa C din competiţia europeană intercluburi Cupa EHF la handbal masculin, HC Dobrogea Sud Constanţa (locul 3, cu 4 puncte) susţine ultimul meci din serie, sâmbătă, 30 martie, de la ora 20.00, contra echipei de pe primul loc, cu zece puncte, FC Porto Sofarma. Dacă echipa portugheză e deja calificată în sferturi, HC Dobrogea Sud nu mai are şanse de a depăşi grupa.
 
„Sâmbătă, atacăm marea performanţă!”
 
Echipa feminină de baschet Phoenix Ştiinţa Constanţa participă la finele aceastei săptămâni la turneul Final Four al Cupei României. Întrecerea se dispută timp de două zile, sâmbătă şi duminică, la Sf. Gheorghe, în judeţul Covasna, find găzduit de Sepsi Arena. Sâmbătă, de la ora 16.30, Phoenix Ştiinţa întâlneşte CSM Satu Mare, iar de la ora 19.00 CSTBv Olimpia CSU Braşov se duelează cu ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe. A doua zi, duminică, 31 martie, de la ora 19.00, învingătoarele din cele două semifinale se întâlnesc în meciul pentru trofeu. „Sâmbătă, atacăm marea performanță! Deși suntem cei mai «mici», dacă este să ne uităm la palmares, experiență și bugete, în week-end vom căuta să arătăm că ne merităm din plin locul între cele mai bune echipe din baschetul feminin românesc. Semifinala de sâmbătă este pentru noi încă un bun prilej de a ne testa forțele contra celor mai bune jucătoare din campionat, iar la final, indiferent de rezultat, să ne considerăm câștigători pentru plusul de experiență acumulată. Și cum Cupa României este recunoscută ca fiind o competiție a surprizelor, nu putem decât să sperăm că «buturuga mică» își va face din nou treaba, indiferent că adversar ne va fi ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe (gazda turneului final), CSM Satu Mare sau CSTBv Olimpia CSU Braşov“, se arată pe pagina de Facebook a clubului constănţean. Sâmbătă, 30 martie, formaţia masculină de baschet Athletic Constanţa (locul 6, cu 8 puncte) se duelează în deplasare cu CSM Phoenix Galaţi (locul 4, cu 11 puncte), într-un meci contând pentru Grupa Galbenă a Ligii Naţionale.
 
CS Medgidia, meci cu a doua clasată
 
Cele două reprezentante ale judeţului Constanţa în seria secundă a Ligii a 3-a de fotbal vor disputa sâmbătă, 30 martie, de la ora 15.00, partidele din etapa a 20-a a campionatului, astfel: CS Medgidia (locul 14, cu 16 puncte) - CS Afumaţi (locul 2, cu 42 de puncte), Progresul 1944 Spartac Bucureşti (locul 4, cu 35 de puncte) - Axiopolis Cernavodă (locul 12, cu 17 puncte).
 
Sursa foto: Facebook (CS Năvodari)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii