Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby Echipa Under-20 a CSM Constanța se menține în fruntea clasamentului. E neînvinsă în campionat, cu cinci victorii și un egal

ro

13 Apr, 2023 00:00 1762 Marime text

 
  • În runda a șaptea, formația pregătită de Nicolae Radu Mocanu și Claudiu Trandafir s-a impus cu punct bonus ofensiv în deplasare cu CSS2 CNE Baia Mare. 
 
Echipa de rubgy Under-20 a CSM Constanța se menține în fruntea clasamentului Campionatului Național și după etapa a șaptea.
 
Formația antrenată de Nicolae Radu Mocanu și Claudiu Trandafir a câștigat cu 33-17 în deplasare cu CSS2 CNE Baia Mare, apărîndu-și cu succes poziția de lider al ierarhiei. Rugbyștii de pe litoral au dominat jocul și a culcat de cinci ori balonul în terenul de țintă advers. Au punctat, din încercare, Plotună, Chirică, Popa, Bodorin și Muntianu, care a reușit și două transformări. Ionuț Sava, cu alte două transformări, a completat victoria cu punct bonus ofensiv.
 
CSM Constanța este singura echipa neînvinsă din campionat, având 26 de puncte (22 + 4 bonus), după cinci victorii și un egal în cele șase meciuri disputate până acum în sezonul regular: 22-22 în deplasare cu CNAV - CS Dinamo, 36-0 acasă cu CSS2 CNE Baia Mare, 21-6 (d) cu ACSOV Pantelimon, 42-6 (d) cu CSA CSS Steaua, 57-8 (a) cu CNAV - CS Dinamo și 33-17 (d) cu CSS2 CNE Baia Mare.
 
Echipa de pe litoral are un avans de patru puncte față de a doua clasată, CNAV - CS Dinamo, cele două echipe fiind urmate în clasament de ACSOV Pantelimon (8p), CSA CSS Steaua (6p) și CSS2 CNE Baia Mare (6p). În etapa următoare, CSM Constanța întâlnește pe teren propriu, la Mangalia, ACSOV Pantelimon, duminică, 23 aprilie, de la ora 11.00.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)       
 
Citește și:
 
Rugby
CSM Constanța, victorii importante la categoriile Under-20 și Under-18, cu Dinamo și CSS Bârlad (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii