Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:32 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby CSM Constanța, victorii importante la categoriile Under-20 și Under-18, cu Dinamo și CSS Bârlad (GALERIE FOTO)

ro

03 Apr, 2023 09:42 1576 Marime text
 
 
Cuplajul rugbystic de pe stadionul „Callatis“ din Mangalia i-a adus două importante victorii CSM Constanța, la categoria de vârstă Under-20 și la Under-18.

La U-20, în derby-ul cu CNAV CS Dinamo București, echipa constănțeană s-a impus cu punct bonus, scor 57-8, și a urcat pe locul întâi în Campionatul Național  

Meciul a fost la discreția echipei antrenate de Nicolae Radu Mocanu și Claudiu Trandafir, nu mai puțin de șase jucători reușind să culce balonul în terenul de țintă advers: Alexandru Sava (două eseuri), Marius Nazîru, Alin Luca, Răzvan Călin, Marian Bodorin și Gabriel Motrea (câte unul)!

Marian Muntianu a fost într-o zi de grație și a pus 22 de puncte pe tabelă, cu cinci transformări și două lovituri de pedeapsă!, este mesajul CSM Constanța.

 
Echipa de pe litoral are patru victorii și un egal în cele cinci meciuri jucate până acum în sezonul regular și merge să își apere prima poziția în clasament, duminică pe 9 Aprilie, la Baia Mare.
 
La secțiunea U-18, CSM Constanța a întâlnit liderul ierarhiei, CSȘ Bârlad, gazdele impunându-se cu 29-5 (10-5).
 
Aceasta a fost a cincea victorie în sezonul regular pentru formația de pe litoral.
 

Băieții noștri au condus jocul cu autoritate, reușind 5 eseuri, prin Ioan Boroș (4) și Mario Perici (1). Două transformări ale lui Eduard Chifor au completat cea de-a treia victorie cu punct bonus din acest sezon pentru echipa antrenată de Onal Agiacai și Marius Codea. La final, Mario Perici a fost desemnat MVP-ul Ogen Gym al meciului, se arată pe pagina de Facebook „CSM Constanța Rugby“.

 
CSM Constanța se află la un singur punct în urma noului lider, LPS Suceava, care a câștigat prin neprezentare meciul cu „lanterna roșie“, CSȘ Viitorul Cluj.
 
Derby-ul LPS Suceva - CSM Constanța se joacă duminică, 9 Aprilie, de la ora 11.00.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Rugby)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii